XBLOG logo @2x

Βραδιά γευσιγνωσίας ζύθου στο εστιατόριο Cibus

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με το εστιατόριο Cibus στην Αίγλη Ζαππείου διοργανώνουν μία μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας για όλους τους λάτρεις του ζύθου, αλλά και όσους θέλουν να αφεθούν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00. Οι εξαιρετικές γεύσεις του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, με την καθοδήγηση του γευσιγνώστη Δημήτρη Αντωνόπουλου, θα συνδυαστούν με τους εκλεκτούς ζύθους, Heineken, Fischer, Erdinger, Duvel, Chimay Blue, δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για μια απολαυστική φθινοπωρινή βραδιά.

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε τα μυστικά του ζύθου και να απολαύστε μια ξεχωριστή βραδιά στον καταπράσινο κήπου του Ζαππείου, με τη γοητευτική θέα της Ακρόπολης, τον απαλό φωτισμό και την ευχάριστη μουσική, δεν έχετε παρά να κάνετε την κράτησή σας, καλώντας στα τηλέφωνα του εστιατορίου Cibus, 2103369364 και 2103369300.

Το μενού 4 πιάτων με τη συνοδεία ζύθων προσφέρεται στην ειδική τιμή των 30 ευρώ / άτομο.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μπίρα και Ευ Ζην» της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

«Μπίρα & Ευ Ζην»

Τα τελευταία τρία χρόνια η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία το πρόγραμμα «Μπίρα και Ευ Ζην», το οποίο στοχεύει στην εισαγωγή της μπίρας στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο και στην επικοινωνία των θετικών οφελών της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.