XBLOG logo @2x

Απόψε: Michael Jackson Tribute Event

Ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στον Michael Jackson έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 9:30 στο χώρο του Sin City Club (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5), με το xblog.gr να είναι ανάμεσα στα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν το event. Πρόκειται για μια προσεγμένη και ανεξάρτητη προσπάθεια, βασισμένη στην αγάπη των χιλιάδων θαυμαστών του Michael στην Ελλάδα και το πρώτο ως τώρα θεματικό event που διοργανώνεται για το συγκεκριμένο καλλιτέχνη σε ανάλογη έκταση.

Λόγω της πρόσφατης απώλειας και με απόλυτο σεβασμό στο λεπτό χαρακτήρα της βραδιάς, η είσοδος στο event είναι δωρεάν, κάνοντας τη ξεκάθαρα μη κερδοσκοπική.

Οι διοργανωτές βλέπουν το συγκεκριμένο event ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στο μουσικό αλλά και πλουσιο ανθρωπιστικό έργο του Μichael Jackson. Για για μια βραδιά που θα ενώσει όλους όσοι μεγάλωσαν με τη μουσική του, χόρεψαν και τραγούδησαν και με αυτό ακριβώς τον τρόπο θα τους φέρει κοντά, στο να γιορτάσουν τις κοινές αυτές εμπειρίες. Τη βραδιά θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους, μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Μεταξύ άλλων η βραδιά θα περιλαμβάνει σπάνιο υλικό και video προβολές με ήχους και εικόνες από ολόκληρη τη μουσική διαδρομή του Βασιλιά της Ποπ, dance performances (Ελλήνων και ξένων tribute artists και χορευτικών ομάδων), εκθέσεις memorabilia και fan happenings.

Facebook: Michael Jackson Tribute Event

Με την υποστήριξη του xblog.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.