XBLOG logo @2x

Asus VX3 Lamborghini: Ένα μωρό για φραγκάτους

Μήπως ψάχνετε ένα μικρό, γρήγορο, αλλά πάνω απ΄όλα εντυπωσιακό laptop, αλλά ακόμα δεν το έχετε εντοπίσει; Η Asus, λοιπόν, είναι εδώ, για να σας δώσει τη λύση με το καινούριο VX3 Lamborghini.

Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορο και εντυπωσιακό, όσο μια πραγματική Lamborghini, αλλά σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με τις εκπληκτικές του επιδόσεις και τον μοναδικό του σχεδιασμό.

Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασαν κυρίως οι δερμάτινες επιφάνειες κάτω από το πληκτρολόγιο, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, καθώς και το εντυπωσιακό βαλιτσάκι που περιέχει το VX3 Lamborghini.

Παρόλο το μικρό του μέγεθος και την 12άρα οθόνη, το VX3 έρχεται εξοπλισμένο με πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών που θα ζήλευαν ακόμα και αρκετά μεγαλύτερα μοντέλα. Είναι εφοδιασμένο με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T9300 (2.50 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2 Cache), ενώ η Ram του αγγίζει τα 4GB (2 x 2048 MB).

Όσον αφορά τη χωρητικότητα του δίσκου, τα 320 GB πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά, αφού το VX3 δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί ως ένα Desktop Replacement Laptop. Η NVIDIA GeForce 9300 με ενσωματωμένη μνήμη 256 MB υπόσχεται ικανοποιητικές επιδόσεις, ακόμα και αν θελήσετε να παίξετε κάποιο απαιτητικό παιχνίδι.

Επιπλέον, το νέο VX3 Lamborghini διαθέτει webcam 0,3 MP, Bluetooth, ενσωματωμένο UMTS/HSDPA modem, WLAN, καθώς και αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Αν λοιπόν έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ (ναι, καλά διαβάσατε!) σίγουρα το VX3 υπόσχεται να εντυπωσιάσει τόσο εσάς, όσο και τους γύρω σας.

Το νέο μωρό της Asus το εντοπίσαμε και το δουλέψαμε στο www.Alfa4.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.