XBLOG logo @2x

Asus Transformer 3 & 3 Pro: Οι νέοι κλώνοι του Surface Pro

Asus Transformer 3

Τα νέα tablets της Asus ονομάζονται Asus Transformer 3 και Transformer 3 Pro, τρέχουν τα Windows 10 και είναι κλώνοι του Surface Pro της Microsoft. Παρουσιάστηκαν στην έκθεση Computex Taipei 2016 μαζί με τις ναυαρχίδες ZenFone 3, το ρομποτάκι Zenbo και το ZenBook 3 που τα βάζει με το MacBook της Apple.

Το Asus Transformer 3 είναι ένα “υβρίδιο” laptop και tablet με 12,6-ιντσών οθόνη ανάλυσης 2800×1920 pixels με πυκνότητα 275 ppi, Intel Core επεξεργαστή έβδομης γενιάς, έως 8 GB μνήμη RAM, έως 512 GB flash μνήμη, Harmon Kardon ηχεία και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Asus Transformer 3 Pro είναι απλά πιο “δυνατό” με Intel Core i7 επεξεργαστή, έως 16 GB μνήμη RAM και έως 1 TB flash μνήμη.

Η Asus αναφέρει ότι είναι το πιο “ευέλικτο PC στον κόσμο” επειδή προσφέρει πολλές υποδοχές που το καθιστούν πιο απλό σε συνδεσιμότητα σε σχέση με άλλες προτάσεις. Συγκεκριμένα έχει υποδοχές για USB Type-C, Thunderbolt 3, USB 3.0 και HDMI. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε χρυσό ή γκρι χρώμα και υποστηρίζουν διάφορα αξεσουάρ της Asus, όπως τα Pen, Universal Dock, AudioPod και ROG XG Station 2.

Το Transformer 3 θα έχει αρχική τιμή $799, ενώ το κόστος του Transformer 3 Pro θα ξεκινάει από τα $999. Θα βγουν στην αγορά το καλοκαίρι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.