XBLOG logo @2x

Asus ZenBook 3: Μια νέα απειλή για τα Macbook

Η Asus πραγματοποίησε την παρουσίαση του Asus ZenBook 3, ενός νέου ultrabook που είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από τα Macbook και Macbook Air της Apple. Η ανακοίνωσή του έγινε στην έκθεση Computex Taipei 2016 όπου παρουσίασε επίσης και τα γιγαντιαία phablets ZenFone 3 και ένα ρομπότ που θέλει να γίνει ο απόλυτος σύντροφός σου.

Το Asus ZenBook 3 ενσωματώνει 12.5-ιντσών full HD οθόνη με προστασία Gorilla Glass 4 και μικρά bezels (η αναλογία σώματος-οθόνης της συσκευής φτάνει το 82%), Intel Core i5 ή i7 επεξεργαστή, έως 16 GB μνήμη RAM, έως 1 TB SSD δίσκο και μπαταρία που διαρκεί 9 ώρες σε συνθήκες κανονικής χρήσης. Όπως και το Macbook, διαθέτει μόνο μια USB Type-C θύρα και jack για ακουστικά 3.5mm.

Το σώμα του νέου ZenBook κατασκευάζεται από μέταλλο, έχει πάχος μόλις 11,9 χιλιοστά και βάρος 910 γραμμάρια, και “βγαίνει” σε μπλε, γκρι και ροζ χρυσό χρώμα. Η λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά του ολοκληρώνεται με το μεγάλο touchpad με αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, με το πληκτρολόγιο που διαθέτει οπίσθιο φωτισμό και τα τέσσερα ηχεία Harman Kardon για εξαιρετικό ήχο.

Το οικονομικό Asus ZenBook 3 με Intel Core i5 επεξεργαστή και 512 GB SSD δίσκο θα κοστίζει $1.499, ενώ το ακριβό με Core i7 και 1 TB SSD θα έχει τιμή $1.999.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.