Το Assassin’s Creed: Origins μεταφέρεται στην Αρχαία Αίγυπτο

Η Ubisoft ανακοίνωσε στην έκθεση E3 2017 τον νέο τίτλο Assassin’s Creed: Origins για τα PlayStation, Xbox και PC. Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα του παιχνιδιού, στο Origins η ιστορία διαδραματίζεται πριν δημιουργηθεί η αδελφότητα των Ασασίνων και για αυτό λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Αίγυπτο το 45 π.Χ., όταν βασίλευε η Κλεοπάτρα.

Στο Assassin’s Creed: Origins πρωταγωνιστής είναι ο Bayek, ένα μέλος της τάξης των φρουρών και μαχητών που έχασαν τον λόγο ύπαρξης τους μετά την πτώση των Φαραώ. Ο Bayek είναι ικανός να σκαρφαλώσει σε τοίχους και να δει με τα μάτια ενός αετού, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί από τον παίχτη σαν drone για το σκανάρισμα της περιοχής. Ακόμη, ο ίδιος θα μπορεί να προσαρμόζει τον τρόπο μάχης ανάλογα με το περιβάλλον, τον οπλισμό και τους αντιπάλους που έχει να αντιμετωπίσει.

Assassin’s Creed: Origins
Ο αετός-drone.

Η ιστορία στο Origins θα περιλαμβάνει γεγονότα που θα οδηγήσουν σταδιακά στους πρώτους Ασασίνους. Περισσότερα θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το Assassin’s Creed: Origins θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και Windows PC.Διαβάστε επίσης: Xbox One X: Η Microsoft ανακοίνωσε την δυνατότερη κονσόλα στον κόσμο

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.