XBLOG logo @2x

Apple Watch Series 1: Το πρώτο smartwatch αναβαθμίζεται και μετονομάζεται

Η Apple στο τέλος της παρουσίασης της νέας γενιάς ρολογιών Apple Watch Series 2 ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει τα πρώτα της ρολόγια, τα οποία θα μετονομάσει σε Apple Watch Series 1.

Έτσι, τα Apple Watch Series 1 θα αποκτήσουν το νέο chipset Apple S2 που είδαμε στη νέα γενιά ρολογιών το οποίο διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή και αναβαθμισμένη μονάδα γραφικών. Με το Apple S2 οι εφαρμογές ανοίγουν 50% ταχύτερα απ’ ότι πριν, και η αυτονομία έχει βελτιωθεί επειδή καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Κατά τ’ άλλα δεν έχουμε άλλες διαφορές. Με την κυκλοφορία των Apple Watch Series 2 τα Apple Watch Series 1 θα παραμείνουν στην αγορά σαν οικονομικότερες προτάσεις, χωρίς όμως να έχουν διαφορά στην απόδοση από τα νέα – οι μόνες διαφορές θα εντοπίζονται στο GPS, στην οθόνη που είναι δύο φορές φωτεινότερη στα νέα και στην αντοχή στο νερό.

Η τιμή του βασικού Apple Watch Series 1 θα ανέρχεται στα $269, ενώ θυμίζουμε ότι του βασικού Apple Watch Series 2 θα είναι $369. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τις νέα smartwatches εδώ, και για τα καινούργια iPhone 7 εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.