XBLOG logo @2x

Τα παπούτσια της Apple θα πουληθούν για $30,000

Το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία της Apple ήταν να απολύσει τον Steve Jobs. Με την απόλυση του συνιδρυτή της, η εταιρία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα οι πωλήσεις, τα έσοδα και τα λεφτά της να λιγοστεύουν. Στις αρχές της δεκαετίες του ’90 το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε να λανσάρει ρούχα, ρολόγια, κάμερες, παιχνιδοκονσόλες και άλλα αποτυχημένα προϊόντα με την επίσημη επωνυμία της Apple έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το όνομά της πριν την κλείσουν.

Εκείνη τη περίοδο η εταιρία είχε φτιάξει και αθλητικά παπούτσια. Τα παπούτσια ευτυχώς έμειναν σε αρχικό στάδιο και δεν βγήκαν ποτέ στην αγορά γιατί θα αποτύγχαναν παταγωδώς όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα που πουλούσαν τότε. Όμως αν κάποιος έλεγε τότε ότι αυτά τα παπούτσια σε 20 χρόνια θα είναι ανεκτίμητης αξίας όλοι θα γελούσαν. Και όμως, ένα ζευγάρι από αυτά τα παπούτσια θα βγει σε δημοπρασία και οι πλούσιοι οπαδοί της Apple θα πληρώσουν πολλές χιλιάδες δολάρια για να τα βάλουν στην συλλογή τους!

Apple sneakers
Ακόμα και τα παπούτσια της Apple είναι λευκά.

Τα παπούτσια της Apple θα βγουν σε δημοπρασία από την Heritage Auctions την Κυριακή 11 Ιουνίου και η ελάχιστη προσφορά που μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι $15,000. Μάλιστα η εταιρία που διοργανώνει την δημοπρασία εκτιμά ότι τα παπούτσια θα πουληθούν για περίπου $30,000 ή και περισσότερα. Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε αυτά τα vintage sneakers μπορείτε να υποβάλετε την προσφορά σας σε αυτή τη σελίδα.

Ή καλύτερα θα μπορείτε να τα δωρίσετε σε κάποιο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.