XBLOG logo @2x

Η Apple επιτρέπει πλέον στον κόσμο να δώσει φιλοδώρημα στους προγραμματιστές

Η Apple ενημέρωσε την πιλοτική του App Store για να επιτρέψει στους χρήστες του να δώσουν φιλοδώρημα στους προγραμματιστές εφαρμογών με αγορά μέσω της εφαρμογής τους. Όπως και με τις υπόλοιπες αγορές στο App Store, το 70% των εσόδων από τα φιλοδωρήματα θα πηγαίνει στους προγραμματιστές και το 30% θα το κρατάει η Apple. Όπως γράφει η εταιρία:

«If you want to unlock features of functionality within your app, (by way of example: subscriptions, in-game currencies, game levels, access to premium content, or unlocking a full version), you must use in-app purchase. Apps may use in-app purchase currencies to enable customers to “tip” digital content providers in the app. Apps may not include buttons, external links, or other calls to action that direct customer to purchasing mechanisms other than IAP.»

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη αλλαγή στο App Store. Τα ονόματα εφαρμογών μπορούν να έχουν πλέον έως 30 χαρακτήρες αντί για 50, οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν υπότιτλους για να εξηγούν τί είναι η εφαρμογή τους, τα screenshots των εφαρμογών μπορούν να έχουν τώρα κείμενο και θα αρχίσει η χρήση ενός νέου API για να ζητάνε οι προγραμματιστές από τους χρήστες να βαθμολογήσουν την εφαρμογή τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.