XBLOG logo @2x

Τα νέα MacBook Pro με Touch Bar πουλάνε σαν τρελά

Το νέο MacBook Pro της Apple δεν έλαβε τις καλύτερες κριτικές όταν παρουσιάστηκε, εξαιτίας των υψηλών τιμών και του hardware που πρακτικά δεν ικανοποιεί όλους τους επαγγελματίες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχει στην αγορά. Έτσι και αλλιώς είναι ένα ακόμα προϊόν της Apple που θα πουλήσει.

Η Slice Intelligence, που χρησιμοποιεί δεδομένα από online καταστήματα για να βλέπει πως κινείται η αγορά, αποκάλυψε ότι τα νέα MacBook Pro επέφεραν σε δύο εβδομάδες περισσότερο κέρδος στην Apple απ’ ότι απέφεραν τα Surface Book στην Microsoft σε έναν ολόκληρο χρόνο. Τα κέρδη από τα Pro φτάνουν αυτά του 12-ιντσου MacBook που ανανεώθηκε φέτος τον Απρίλιο.

Slice Intelligence MacBook Pro sales

Δυστυχώς δεν έχουμε νούμερα (για το πόσα πουλήθηκαν) επειδή ούτε η Slice Intelligence μπορεί να τα υπολογίσει, ούτε η Apple τα έχει δώσει στη δημοσιότητα. Πάντως φαίνεται ότι τα πηγαίνει πολύ καλά παρά τις αρχικές κριτικές και τις υψηλές τιμές. Η ίδια εταιρία αποκαλύπτει επίσης ότι από αυτούς που αγόρασαν laptop της Apple το 2014, το 60.5% αγόρασε νέο Mac και οι υπόλοιποι στράφηκαν σε άλλες εταιρίες, όπως στην Dell και την Asus.

Τέλος, από όσους αγόρασαν το νέο MacBook Pro το 81% ήταν άνδρες και μόνο το 19% γυναίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Slice Intelligence.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.