XBLOG logo @2x

Το επετειακό iPhone 8 μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό όσο πιστεύαμε

Για το επετειακό iPhone 8 έχουμε ακούσει ατέλειωτες φήμες, και ενώ μερικές ακουγόντουσαν σωστές και μερικές παρατραβηγμένες, σε ένα πράγμα συμφωνούσαν όλες: θα είναι πανάκριβο. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βασικό “επετειακό iPhone” με 64 GB αποθηκευτικό χώρο θα κοστίζει $850-900 και το μοντέλο με 256 GB θα φτάνει τα $950-1,000. Αν αυτό ισχύει, το ακριβό iPhone 8 θα είναι το πρώτο iPhone -στις ΗΠΑ- με τετραψήφια τιμή. Βέβαια στην Ευρώπη το βασικό iPhone 7 Plus αγγίζει τα €1,000, επομένως εδώ πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ πιο ακριβά.


Διαβάστε επίσης: Η Apple παραδέχεται ότι το Mac Pro ήταν αποτυχία, ακούει ξανά τους επαγγελματίες


Οι πληροφορίες έρχονται από τον αναλυτή Steven Milunovich ο οποίος πέρσι είχε πέσει μέσα για τις τιμές του iPhone 7. Ο ίδιος πιστεύει ότι η Apple θα θέσει τις τιμές λίγο υψηλότερα από τον ανταγωνισμό -το Galaxy S8- επειδή η εταιρία θέτει τις τιμές «ανταγωνιστικά.»

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η Apple έχει αγοράσει 70 εκατομμύρια OLED οθόνες για το iPhone 8. Το νέο μοντέλο θα διαθέτει 5,8-ιντσών οθόνη με κυρτές άκρες και θα διαθέτει τη “Function Area” αντί για το home button κάτω από την οθόνη η οποία θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Touch Bar των MacBook Pro.

Αυτή τη στιγμή, η μόνη ναυαρχίδα με OLED οθόνη και παρόμοια τιμή είναι το Galaxy S8+ με 6 GB RAM και 128 GB χωρητικότητα, το οποίο στη Κίνα θα κοστίζει $1,030 όταν λανσαριστεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.