XBLOG logo @2x

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 11.3, αλλά για μία μόνο συσκευή

Το iOS 11.3 είναι η τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Apple και δοκιμάζεται από την εταιρία εδώ και μερικές εβδομάδες. Πιστεύαμε ότι η εταιρία θα ανακοινώσει τη διάθεση του iOS 11.3 στο event της 27ης Μαρτίου, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Η Apple ανακοίνωσε εκείνη τη μέρα μόνο το νέο iPad 9.7-ιντσών που προορίζεται για μαθητές και τίποτα άλλο (ούτε το οικονομικό MacBook Air ούτε νέο Apple Pencil).

Το νέο iPad κυκλοφόρησε χθες στις ΗΠΑ και προς έκπληξη όλων, η Apple σήμερα κυκλοφόρησε το iOS 11.3 αποκλειστικά για αυτό το tablet μόνο. Η Apple πάντα κυκλοφορεί τις ενημερώσεις σε όλους τους χρήστες συμβατών συσκευών και δεν περιμέναμε ποτέ να διαθέσει μια αναβάθμιση σε μία συγκεκριμένη συσκευή νωρίτερα απ’ όλες τις άλλες. Ίσως το 11.3 να διορθώνει προβλήματα λογισμικού στο νέο iPad, όμως μόνο η Apple το γνωρίζει αυτό.

Το iOS 11.3 είναι μια πολύ σημαντική αναβάθμιση επειδή διορθώνει πολλά προβλήματα στο λογισμικό (όπως το κενό ασφαλείας που επιτρέπει στη Siri να διαβάσει τα κρυφά μηνύματα σε κλειδωμένες συσκευές), και επιπλέον εισάγει ένα μενού για τη “ζωή” της μπαταρίας, το Messages on Cloud, το ARKit 1.5 και άλλες βελτιώσεις. Επίσης κάνει το κινητό ταχύτερο και η μπαταρία διαρκεί περισσότερο στο 11.3. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσει για όλους τους χρήστες και θα σας ενημερώσουμε μόλις ξεκινήσει η διάθεση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.