XBLOG logo @2x

Η Apple δοκιμάζει ένα νέο προϊόν που τραυματίζει τους υπαλλήλους της!

Η Apple είναι γνωστή για τα μέτρα ασφαλείας που παίρνει στα γραφεία της έτσι ώστε να αποτρέπει τις διαρροές. Δυστυχώς για την Apple, και ευτυχώς για εμάς, φήμες και διαρροές βγαίνουν από το πουθενά όλη την ώρα. Και τώρα φαίνεται ότι το Gizmodo έχει μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη για την Apple (μετά το iPhone 4 που βρήκαν σε μπαρ).

Όπως γράφει το δημοφιλές blog, η Apple αυτή τη στιγμή δοκιμάζει τα δικά της έξυπνα γυαλιά, σαν το αποτυχημένο πείραμα “Glass” της Google. Σύμφωνα με την αφορά, οι υπάλληλοι της εταιρίας που δοκιμάζουν αυτή τη συσκευή έχουν πάθει πολλά ατυχήματα, από στραμπουληγμένα δάχτυλα μέχρι ελαφρά εγκαύματα. Όμως υπάρχουν μερικές πιο ανησυχητικές αναφορές – οι υπάλληλοι που δοκίμαζαν το πρωτότυπο μοντέλο ανέφεραν πόνο στα μάτια, μία έβλεπε σκιές από λέιζερ ακόμα και όταν δεν τα φορούσε και ένας υπάλληλος χρειάστηκε σοβαρή ιατρική θεραπεία επειδή τον χτύπησε minivan της Apple (ευτυχώς υπέστη μικροτραυματισμούς)!

Οι αναφορές στη πρωτότυπη συσκευή είναι ελάχιστες για να μην υπάρχουν διαρροές, όμως ο CEO της εταιρίας, ο Tim Cook, είχε εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του στην επαυξημένη πραγματικότητα, άρα δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μιλάμε για έξυπνα γυαλιά ή κάποια παρόμοια συσκευή.

Η παραπάνω αναφορά δημιουργήθηκε από έναν επιθεωρητή υγείας που δούλευε στην Apple και κατά λάθος στάλθηκε σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρίας, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια του Gizmodo. Τα περιστατικά ξεπερνάνε τα 70 και είναι όλα πρόσφατα (για παράδειγμα αυτό με το τρακάρισμα έγινε στις 21 Μαρτίου).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.