XBLOG logo @2x

Αδιάβροχο Sony Walkman W273 για τρέξιμο, κολύμπι και άθληση μετά μουσικής

Υποδεχθείτε την άνοιξη και αναζητήστε το νέο αδιάβροχο ασύρματο Sony Walkman NWZ-W273 MP3 player, που μόλις κυκλοφόρησε, για να επενδύσετε μουσικά τη γυμναστική σας!

Ιδανικό για το σύγχρονο δραστήριο lifestyle, είναι το πρώτο Walkman από τη Sony που αντέχει κάτω από το νερό, σε βάθος 2 μέτρων (κλίμακα IPX8). Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου, που μόνο το Walkman μπορεί να σας προσφέρει, όταν κολυμπάτε σε πισίνα (το συγκεκριμένο mp3 player δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θάλασσα), βρίσκεστε στο γυμναστήριο ή αθλείστε έντονα στο δρόμο!

Εφαρμόζει άψογα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και δεν έχει περιττά καλώδια. Με μνήμη 4GB, υπάρχει αρκετός χώρος για να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Χάρη στη συμβατότητα με το iTunes είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Το Walkman W273 έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης τριών λεπτών, όσο χρειάζεστε δηλαδή, για να βάλετε τη φόρμα σας, ενώ έχετε 60 λεπτά χρόνου ακρόασης.

Όταν τελειώσετε την άσκησή σας, συνεχίστε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ κάνετε ντους, και ξεβγάλετε το Walkman W273 για να «φρεσκαριστεί» κι αυτό, όπως εσείς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.