XBLOG logo @2x

Sony Cyber-shot HX50V: Μικρότερη & Ελαφρύτερη μηχανή με ζουμ 30x

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot HX50V από τη Sony θα σας συνοδεύει σε όλες σας τις δραστηριότητες, από τα ταξίδια στο εξωτερικό μέχρι τους κυριακάτικους περιπάτους με όλη την οικογένεια, και θα χαρίζει στην κάθε σας σκηνή το χρώμα, τις λεπτομέρειες και την καθαρότητα που της αξίζει – ακόμα και σε υψηλό ζουμ.

Η HX50V έχει να επιδείξει έναν αισθητήρα 20,4 megapixel και ένα ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, που χαρίζουν όμορφες, ολοζώντανες φωτογραφίες και βίντεο Full HD, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το θέμα σας. Και όλα αυτά, από τη μικρότερη και ελαφρύτερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στο κόσμο με ισχυρό οπτικό ζουμ 30x.

Μεγάλα χαρακτηριστικά σε μικρό σώμα

Σίγουρα είναι ευκολία να βγάζετε φωτογραφίες με το smartphone σας, αλλά η HX50V σάς δίνει πολλούς λόγους, ώστε να επενδύσετε σε μία αποκλειστική φωτογραφική μηχανή τσέπης. Το οπτικό ζουμ, μεγάλου εύρους, σας χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία για να επιλέξετε από πού θα βγάλετε τις φωτογραφίες σας, ενώ η λειτουργία Optical SteadyShot αντισταθμίζει το κούνημα της μηχανής και σας απαλλάσσει από το άγχος για την ποιότητα της εικόνας, η οποία είναι ανυπέρβλητη. Ακόμα και σε ζουμ 30x, η HX50 παρέχει, πλέον, σταθεροποίηση εικόνας δυο φορές πιο αποτελεσματική από τη Cyber-shot HX200V.

Χάρη στον αισθητήρα Exmor R CMOS με 20,4 megapixel και τον επεξεργαστή BIONZ, η HX50V προσφέρει υψηλή ανάλυση και εικόνες ανώτερης ποιότητας με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με διπλάσια ταχύτητα από την Cyber-shot HX200V σε πλήρες ζουμ, η αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας συλλαμβάνει ακόμα και τις πιο γρήγορες στιγμές που χάνονται, και τις απαθανατίζει. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Wi-Fi σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αυτές τις πολύτιμες αναμνήσεις γρήγορα και εύκολα με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Οι πιο προχωρημένοι φωτογράφοι, που προτιμούν να ρυθμίζουν μόνοι τους τις λεπτομέρειες μιας λήψης, μπορούν απλά με ένα διακόπτη να ρυθμίζουν την αντιστάθμιση έκθεσης και με ένα διακόπτη λειτουργίας να ρυθμίζουν χειροκίνητα λειτουργίες, όπως τις P/A/S/M. Διαθέτει επίσης την τεχνολογία Multi Interface Shoe, για τη σύνδεση ενός συμβατού ηλεκτρονικού σκοπεύτρου, φλας ή μικρόφωνου, ώστε  να έχετε καλύτερη ποιότητα ήχου στα βίντεο – ο ιδανικός συνδυασμός με τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας βίντεο Full HD (50p). Επιπλέον μπόνους είναι και η διασύνδεση Multi Terminal για χρήση τηλεχειριστηρίου, ιδιαίτερα χρήσιμη σε κοντινά και ταινίες.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ σημαντική, όταν ταξιδεύετε και δεν ξέρετε πότε θα ξαναβρείτε πρίζα. Η μπαταρία λιθίου-ιόντος X-type, στη φωτογραφική μηχανή Cyber-shot HX50V, είναι μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά αποδίδει 400 φωτογραφίες με μία, μόνο, φόρτιση.

Η HX50V διαθέτει λειτουργικότητα GPS με ενσωματωμένη λειτουργία GPS Log Recording, για να θυμάστε που γυρίσατε τις σκηνές που απολαμβάνετε, αφού επιστρέψετε από τα ταξίδια σας.

Sony Cyber-shot HX50V

Φτιάξτε τις δικές σας ταινίες

Οι περισσότεροι άνθρωποι τραβάνε και βίντεο μαζί με φωτογραφίες. Η φωτογραφική μηχανή HX50V αποδίδει κι εκεί εκπληκτικά αποτελέσματα. Συλλαμβάνει όμορφα ομαλές ταινίες Full HD (50p), χάρη στη λειτουργία Optical SteadyShot (με Active Mode), που μειώνει το κούνημα της μηχανής όταν βιντεοσκοπείτε κινούμενοι. Χάρη στη συμβατότητα με την τεχνολογία TRILUMINOS Colour, ό,τι γυρίσετε μπορείτε να το απολαμβάνετε με πλούσια, φυσικά χρώματα όταν τα προβάλετε σε οποιαδήποτε τηλεόραση με TRILUMINOS Display.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (DSC-HX50 / DSC-HX50V)

  • Ενεργά Pixels (κατά προσέγγιση): 20,4 megapixel
  • Αισθητήρας εικόνας: Αισθητήρας Exmor R CMOS 1/2,3 type (7,82 χιλ.)
  • Επεξεργαστής: BIONZ
  • Φακός: Sony G, 24-720mm, f/3,5 (W) – 6,3 (T), 11 στοιχεία σε 10 ομάδες (συμπεριλαμβανομένων 5 ασφαιρικών στοιχείων)
  • Ζουμ: 30x
  • ISO (φωτογραφίες) Auto/80/100/200/400/800/1600/3200/6400*/12800 * (αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία “By Pixel Super Resolution” και στη λήψη εν ριπή)
  • Οθόνη: 7,5 εκ. (3.0 type) (4:3) / 921.600 dots / Xtra Fine / TFT LCD
  • Wi-Fi: Ναι
  • GPS: Μόνο DSC-HX50V
  • Μπαταρία: NP-BX1 και φόρτιση USB/Παροχή ρεύματος USB
  • Διάρκεια μπαταρίας / για λήψη φωτογραφιών (κατά προσέγγιση): 400 φωτογραφίες / 200 λεπτά
  • Διαστάσεις κατά προσέγγιση (ΠxΥxΒ): 108,1 x 63,6 x 38,3 mm
  • Βάρος (μόνο σώμα, χωρίς μέσο αποθήκευσης και μπαταρία): Κατά προσέγγιση 272 γρ. (συμπεριλαμβανομένων της μπαταρίας και του Memory Stick DUO) Κατά προσέγγιση 246 γρ. (μόνο σώμα)

Sony Cyber-shot HX50V

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.