XBLOG logo @2x

Το Sony Xperia Z ήρθε στην Ελλάδα και «έτρεξε» σε ταχύτητες 4G

Το Sony Xperia Z smartphone σε συνδυασμό με την εμπειρία των ταχυτήτων του δικτύου 4G της Cosmote, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δημοσιογράφοι και κοινό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τη Sony Mobile και την Cosmote στο νέο πρότυπο κατάστημα της Cosmote στην Πανεπιστημίου (στοά Πεσμαζόγλου).

Το κοινό είχε τη δυνατότητα για μια hands on δοκιμή στο superphone που συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία της Sony από όλες τις προϊοντικές της κατηγορίες και κυκλοφορεί από σήμερα στην ελληνική αγορά.

Το Xperia Z διαθέτει μοναδικό design από premium υλικά ενώ είναι το πιο λεπτό 5-ιντσο smartphone στον κόσμο! Η οθόνη του με Mobile Bravia Engine 2 είναι επίσης η πιο ευκρινής οθόνη 5” που κυκλοφορεί ενώ είναι και το πρώτο smartphone με φακό για HDR video.

Και όλα αυτά συνδυασμένα με τον υψηλότερο βαθμό αντοχής στο νερό και τη σκόνη που το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει από κοντά!

Το Sony Xperia Z βουτηγμένο μέσα σε ένα ενυδρείο
Το Sony Xperia Z βουτηγμένο μέσα σε ένα ενυδρείο

Όλα τα παραπάνω, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής, η υποστήριξη LTE σε συνδυασμό με το δίκτυο 4G από την Cosmote, βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας πολλαπλάσιες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την τηλεοπτική καμπάνια της Sony Mobile. Πρόκειται για την πιο φιλόδοξη καμπάνια που έχει γίνει για το brand Xperia και θυμίζει στους καταναλωτές τα πιο σημαντικά προϊόντα της Sony που έγιναν σημεία αναφοράς, καταλήγοντας στο νέο Xperia Z smartphone.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.