XBLOG logo @2x

ADFACE: Online και ανοιχτό για όλους. Δοκιμάστε το!

Το ADFACE καλύπτει απλές ανάγκες και αξίες που έχουμε όλοι στην αγορά της επικοινωνίας και του marketing. Επαφή, Επικοινωνία, Ειδίκευση. Όλοι θέλουμε συνεργασιες, δωρεάν αγγελίες, να γνωρίσουμε πελάτες και συνεργάτες, να προβάλουμε τι κάνουμε. Τόσο απλά.

Ο Αποστόλης Αϊβαλής είχε την ιδέα από το 2002, αλλά τότε ήταν νωρίς. Ουσιαστικά τότε ήθελε έναν online οδηγό με όλους τους επαγγελματίες της αγοράς.

Αργότερα, όταν το social networking μπήκε στην ζωή του μέσω MySpace και Hi5, η ανάγκη έψαχνε διέξοδο αλλά πάλι ήταν νωρίς. Με την έλευση και των Facebook, Linkedin, Plaxo κλπ, πλέον ήξερε καλά τι να κάνει και πώς! Σαφώς τα νεότερα Social Sites του έδειξαν τον δρόμο τόσο στην ιδέα (social αντί για απλό index), όσο και στο τι να αποφύγει!

Σάρκα και οστά πήρε κατόπιν μίας συζήτησης και δύο καφέδων με τον φίλο και παλιό βετεράνο της αγοράς Βασίλη Δερτιλή, οπότε και αποφάσισαν μαζί να στήσουν το ADFACE, κάτι που έγινε μετά απο λίγη έρευνα.

Το ADFACE δεν ειναι ένα απλό social site. Πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής του, όταν υπάρχει το Facebook, κάτι άτοπο σαφώς (είναι σαν να συγκρινεις ένα cabrio με ένα φορτηγό επειδή και τα 2 είναι αυτοκίνητα και ας έχουν άλλη χρήση και σκοπό).

Το ADFACE δεν ειναι το ελληνικό Linkedin. Το ADFACE έχει ειδίκευση στην αγορά Marketing, Media, Διαφήμιση, Δημιουργία, Παραγωγή μόνο και σαφώς με ειδίκευση στη χώρα μας μόνο όσο και αν αυτό ξενίζει τους λάτρεις του global business.

Το site τώρα έχει ήδη 400 μέλη και ο μόνος του στόχος ειναι να αποκτήσει όλη την αγορά άν γίνεται. Τα άλλα θα έρθουν (έσοδα απο διαφήμιση, συνεργασίες, υπεραξία, word of mouth). Ήδη έχουν γίνει επαφές που έγιναν συμφωνίες (ενώ το site ήταν ακόμη κλειστό για επιλεγμένα μέλη)!

ADFACE… Δοκιμάστε το!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.