XBLOG logo @2x

Zoo.gr: Επίσημος partner της Microsoft για το Windows Live

Το Zoo.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό social networking site, ανοίγει τις υπηρεσίες του στη νέα έκδοση της πλατφόρμας Windows Live που ανακοίνωσε η Microsoft. Με την έκδοση αυτή, η οποία αναμένεται να λειτουργήσει τις επόμενες εβδομάδες, το Windows Live αποκτά social networking χαρακτηριστικά, ενσωματώνοντας δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft, όπως ο MSN Messenger και το Hotmail.

Επιπλέον, το νέο Windows Live “παντρεύει” τις υπηρεσίες του με υπηρεσίες άλλων 50 μεγάλων social networks, δίνοντας στους χρήστες του πρόσβαση σε πληροφορίες των δικτύων αυτών. Έτσι, μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον, ένας χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται για τη δραστηριότητα των φίλων του, τόσο στο Zoo.gr, όσο και σε άλλα μεγάλα social sites όπως τα Flickr, Digg, Twitter, Last.fm, κα.

Μέσα από το ανανεωμένο Windows Live, οι χρήστες του Zoo.gr θα μπορούν να ενημερώνονται για ενέργειες των φίλων τους στο forum και τα παιχνίδια, για την προσθήκη νέου multimedia υλικού κλπ. Η υπηρεσία αυτή δίνει στους χρήστες του Zoo.gr έναν ακόμα τρόπο να βρίσκονται σε επαφή με τους φίλους τους.

Το Zoo.gr είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή στην υπηρεσία. Η πλήρης λίστα με τους partners βρίσκεται εδώ (αρχείο .doc).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.