XBLOG logo @2x

Vuzix Blade: Τα AR γυαλιά με Alexa ήρθαν στην Ελλάδα με κόστος €1,099

Τα Vuzix Blade Augment Reality (AR) Smart Glasses είναι τα πρώτα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που μοιάζουν με κανονικό ζευγάρι γυαλιών στοχεύοντας το μέσο χρήστη με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που του επιτρέπουν για πρώτη φορά να βιώσει την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας στην καθημερινότητα του.

Νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο

Vuzix Blade displays

Πίσω από τη συμβατική τους εμφάνιση κρύβεται μια συσκευή η οποία ανοίγει δρόμους στην τεχνολογία της αυξημένης πραγματικότητας και είναι σε θέση να παρουσιάσει μπροστά στα μάτια του χρή&s igma;τη ό,τι τον ενδιαφέρει όπως ειδήσεις, ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οδηγίες πλοήγησης, πληροφορίες για τον καιρό και βίντεοκλησεις, χρησιμοποιώντας την AR τεχνο&lambd a;ογία. Πραγματικά επαναστατικά, τα έξυπνα γυαλιά Vuzix Blade AR επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το τηλέφωνό τους χωρίς να χρησιμοποιούν τα χέρια τους.

Σύμφωνα με τον Paul Travers, πρόεδρο και CEO της Vuzix, «αυτό που διαφοροποιεί τα Vuzix Blade από όλα τα υπάρχοντα ή (ακόμη και) τα μελλούμενα έξυπνα AR γυαλιά και MR headsets είναι ότι είναι κατασκευασμέ να για το σημερινό χρήστη. Με μοντέρνο σχεδιασμό, φωτεινή οθόνη και ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που επιτρέπουν σε αυτόν να βιώσει την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας στη δουλειά ή στο παιχνίδι. Το V uzix Blade είναι το πρώτο ζευγάρι έξυπνων γυαλιών που πραγματικά θα απολαύσει να χρησιμοποιεί ο κόσμος».

Vuzix Blade: Τα πρώτα AR smart glasses με Alexa integration

Vuzix Blade 3000 Binocular Waveguide products

H βασικότερη καινοτομία των Vuzix Blade AR Smart Glasses είναι η ενσωμάτωση της φωνητικής ψηφιακής βοηθού Alexa της Amazon η οποία προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να δίνει φωνητικές εντολές και παράλληλα να βλέπει τα απότελέσματα στα γυαλιά του (πχ. οδηγίες πλοήγησης).

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι οθόνες του μπορούν να ρυθμιστούν κατάλληλα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης καθώς και να προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, όπως τα κοινά γυαλιά ηλίου.

Vuzix Blade app

Τo συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών λειτουργεί ως αυτόνομο headset και μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi αλλά και μέσω Bluetooth με συσκευές Android. Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή, υποδοχές microSD και microUSB καθώς και κάμερα 8MP η οποία μπορεί να καταγράψει βίντεο 720p. Το βάρος του, που δεν ξεπερνά τα 85 γραμμάρια, το καθιστά ιδανικό ακόμη και για πολύωρη χρήση.

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας ζευγάρι Vuzix Blade AR Smart Glasses και βιώστε τη νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης με τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.