XBLOG logo @2x

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για μία νέα εκδήλωση στις 30 Οκτωβρίου

Η Apple θα διοργανώσει μία δεύτερη εκδήλωση αυτό το φθινόπωρο για την αποκάλυψη νέων προϊόντων. Ο Αμερικάνικος κολοσσός διοργανώνει αυτή την εκδήλωση στο Brooklyn Academy of Music στη Νέα Υόρκη, και όχι στο Apple Park στα κεντρικά της, και θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Η πρόσκληση που έστειλε η Apple στους εκπροσώπους τύπου δεν γράφει πολλά (μόνο “there’s more in the making”), όμως έχουμε μια ιδέα για τι θα δούμε εκείνη τη μέρα. Σύμφωνα με τις πολλαπλές διαρροές τον τελευταίο καιρό, η Apple θα ανακοινώσει την επόμενη γενιά των iPad Pro, καθώς και νέα Mac. Ίσως δούμε και το AirPower μαζί με τη θήκη των AirPods για ασύρματη φόρτιση, αλλά δεν έχουμε πολλές ελπίδες για τα συγκεκριμένα.

Apple iPad Pro concept bezel less
Ανεπίσημο concept από τον Álvaro Pabesio που δείχνει τα νέα iPad Pro με bezel-less design.

Πιο συγκεκριμένα η Apple αναμένεται να παρουσιάσει νέα iPad Pro με bezel-less σχεδιασμό, θύρα USB-C (θα εγκαταλείψουν τη Lightning) που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξοδο βίντεο σε ανάλυση 4K με HDR, Face ID και ανανεωμένο Apple Pencil με νέες λειτουργίες. Στα νέα iPad θα απουσιάζει φυσικά το Touch ID και η θύρα ακουστικών, όπως στο iPhone X, αλλά και το notch επειδή τα bezels στο tablet θα είναι αρκετά μεγάλα για να χωρέσουν το απαραίτητο hardware.

Όσο για τα Mac, εδώ και καιρό ακούμε ότι θα βγει νέο MacBook Air με Retina οθόνη στα €1,000 μαζί με το ανανεωμένο Mac mini που εξακολουθεί να αποτελεί βασικό κομμάτι της σειράς.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.