XBLOG logo @2x

Τα iPhone Xs και Xs Max κυκλοφόρησαν με τιμές έως 1789€

Η Apple κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελληνική αγορά τα νέα iPhone Xs και Xs Max, τα καλύτερα αλλά και ακριβότερα κινητά που έχει βγάλει ποτέ στην αγορά. Η Apple έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη με τα νέα iPhone, αλλά δυστυχώς ανέβασε και την τιμή τους σε νέα επίπεδα κάνοντας την απόκτησή τους ακόμα πιο δύσκολη για πάρα πολλούς οπαδούς της.

iphone XS Max XS

Τα φετινά iPhone έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε τρία χρώματα (χρυσό, διαστημικό γκρι και ασημί) καθώς και με τρεις επιλογές για αποθηκευτικό χώρο (64, 256 ή 512 GB). Το iPhone Xs κοστίζει 1229€ για την έκδοση με 64 GB χώρο, 1429€ για την έκδοση με 256 GB χωρητικότητα και 1679€ για την ακριβότερη έκδοση -που για πρώτη φορά σε κινητό της Apple- προσφέρει 512 GB για να μην γεμίσει ποτέ η μνήμη σας. Οι αντίστοιχες εκδόσεις του iPhone Xs Max κοστίζουν 1339€, 1539€ και 1789€.

Με σλόγκαν “Καλωσορίσατε τις μεγάλες οθόνες,” τα Xs και Xs Max έρχονται με νέες Super Retina οθόνες στις 5.8 και 6.5 ίντσες αντίστοιχα. Παρότι εξωτερικά μοιάζουν με το επετειακό iPhone X, μέσα τους κρύβουν το νέο A12 Bionic chip της Apple, το πρώτο System-on-Chip κατασκευασμένο στα 7nm, και ολοκαίνουργιες κάμερες που έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Επιπλέον φέρουν το Face ID 2 που είναι αρκετά πιο γρήγορο από το Face ID του iPhone X και είναι ανθεκτικότερα από το επετειακό μοντέλο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.