XBLOG logo @2x

Η νέα κάμπριο Ford Mustang GT Convertible του 2018 είναι εδώ και εντυπωσιάζει

Η Ford ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη Ford Mustang GT Convertible η οποία ουσιαστικά πρόκειται για την κάμπριο έκδοση της 2018 Ford Mustang GT που είδαμε πριν λίγες μέρες. Το νέο αμάξι μοιράζεται τις ίδιες αναβαθμίσεις και αλλαγές με την κουπέ έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι έχει νέο σχεδιασμό μπροστά και πίσω, καθώς και νέες επιλογές χρωμάτων. Όσοι αγοράσουν το convertible μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα τρία νέα χρώματα και μία από τις 12 διαφορετικές ζάντες που προσφέρει τώρα η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία.

Η νέα Ford Mustang GT Convertible διαθέτει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως σύστημα αποφυγής σύγκρουσης που αναγνωρίζει τους πεζούς, καθώς και την ανάρτηση MagneRide (προαιρετικά).

Όπως και στη κουπέ έκδοση, η Ford σταμάτησε να χρησιμοποιεί V6 κινητήρα. Τώρα η Mustang GT προσφέρεται με 2,3 λίτρων EcoBoost κινητήρα ή με τον 5 λίτρων V8 κινητήρα. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν επίσης άμα θέλουν ένα συμβατικό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή αυτόματο 10 ταχυτήτων, και άμα θέλουν το νέο σύστημα εξάτμισης το οποίο συνήθως είναι ήσυχο, όμως “δυναμώνει” όταν το αυξήσετε ταχύτητα.

Το αμάξι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.