XBLOG logo @2x

Γνωρίστε τη νέα 2018 Ford Mustang με V8 κινητήρα

Η Ford ανακοίνωσε την νέα Mustang του 2018, αναβαθμίζοντας τον κινητήρα και προσφέροντας νέα τεχνολογία. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η αφαίρεση του V6 κινητήρα, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλα τα Mustang για δεκαετίες.

Η turbocharged έκδοση με 2,3-λίτρων 4-κύλινδρη EcoBoost μηχανή θα είναι η νέα βασική έκδοση του αυτοκινήτου, ενώ στο Mustang GT θα βρίσκουμε την αναβαθμισμένη 5-λιτρη V8 μηχανή. Σύμφωνα με την Ford, η τελευταία μηχανή είναι πλήρως ανασχεδιασμένη για να προσφέρει περισσότερη δύναμη και καλύτερα αποτελέσματα από κάθε άλλο Mustang GT.

Η νέα Mustang έχει και άλλες αναβαθμίσεις, όπως συμπλέκτη με δύο δίσκους, αυτόματο κιβώτιο -έξι- ταχυτήτων που υπόσχεται “ταχύτερους χρόνους αλλαγής,” και μοχλούς ταχυτήτων στο τιμόνι για χειροκίνητο έλεγχο. Το αυτόματο κιβώτιο είναι καλύτερο για εξοικονόμηση καυσίμων και δοκιμές.

Η 2018 Mustang απέκτησε επίσης ψηφιακό ταμπλό όπως έχει το Ford GT, με επιλογή προβολής διαφόρων λειτουργιών, καθώς και νέο σύστημα εξάτμισης το οποίο συνήθως είναι ήσυχο, όμως “δυναμώνει” όταν το αυξήσετε ταχύτητα. Η Ford αναφέρει ότι μπορεί να κλειδώσει στο “δυνατό” άμα πειράξετε τις λειτουργίες οδήγησης.

Για πρώτη φορά, η εφαρμογή FordPass για κινητά θα γίνει διαθέσιμη για τα Mustang, επιτρέποντας στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να κλειδώσουν, να ξεκλειδώσουν και να εντοπίσουν το αμάξι τους απομακρυσμένα. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν άμα θέλουν σύστημα CarPlay (iPhone) ή Android Auto για συγχρονισμό με το κινητό τους.

Τέλος, το design της Mustang έχει ανανεωθεί και αυτό για να έχει μια πιο επιθετική εμφάνιση και καλύτερη αεροδυναμική. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι τα μπροστινά φώτα, τα φλας και οι προβολείς ομίχλης είναι όλα LED.

Η 2018 Ford Mustang θα κυκλοφορήσει στη Βόρεια Αμερική το φθινόπωρο. Η τιμή δεν αποκαλύφθηκε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.