XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες από την εκδήλωση για τα Νέα Μέσα του internet στο Hilton

Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα στο Hilton για την εκδήλωση – συζήτηση για τα Νέα Μέσα διαδικτύου και τη συμμετοχή των νέων σε αυτά, η οποία διοργανώθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας κατά τη διάρκεια του Money Show και στο πλαίσιο του Forum Ευρωπαίος Πολίτης.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Δρανδάκης (nylon.gr), ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης (dorabak.gr), o Κώστας Κουκόπουλος (e-rooster.gr), ο Νίκος Κόσσυφας Θανάσης Γκούγκλας (g700), ο Παναγιώτης Βρυώνης (vrypan.net), ο Ασημάκης Βαλαβάνης από το Ινστιτούτο για την Έρευνα και Μελέτη των Επιστημών του Διαδικύου και ο Νεκτάριος Συλλιγαρδάκης (nsyll.net), ενώ συντονιστής ήταν ο Θόδωρος Καραουλάνης.

Αν και στο facebook event για την εκδήλωση είχαν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν γύρω στα 127 άτομα, νομίζω ότι δε πρέπει να ήμασταν περισσότεροι από 50.

Όλοι οι ομιλητές έκαναν λόγο για τα νέα μέσα και τη συμμετοχή των νέων από τη δική τους σκοπιά. Περισσότερο συγκράτησα τα όσα είπε ο Νεκτάριος για sites που υπάρχουν σε άλλες χώρες, όπου ο κόσμος στέλνει τις ερωτήσεις του στους βουλευτές που τον ενδιαφέρουν και οι βουλευτές απαντούν σύντομα. Ο vrypan σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του είχε ανοιχτό slide με το email του, προκειμένου όποιος ήθελε να του στείλει email με ερώτηση ή άλλη παρατήρηση, αναρωτήθηκε ωστόσο σε κάποια φάση πόσοι από εμάς σε εκείνη την αίθουσα είχαμε τη δυνατότητα να του στείλουμε email.

Περισσότερο ενδιαφέρον νομίζω θα είχε αν ακολουθούσε συζήτηση μετά τις ομιλίες, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε, αφού έπρεπε να παραδοθεί η αίθουσα για επόμενη εκδήλωση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση που ανέβασα στο flickr μου.

Θόδωρος Καραουλάνης, Παναγιώτης Βρυώνης, Νίκος Δρανδάκης
Θόδωρος Καραουλάνης, Παναγιώτης Βρυώνης, Νίκος Δρανδάκης
Κώστας Κουκόπουλος, Ασημάκης Βαλαβάνης
Κώστας Κουκόπουλος, Ασημάκης Βαλαβάνης
Νεκτάριος Συλλιγαρδάκης, Αχιλλέας Ιωακειμίδης
Νεκτάριος Συλλιγαρδάκης, Αχιλλέας Ιωακειμίδης
Νίκος Κόσσυφας - μέλος g700.blogspot.com
Θανάσης Γκούγκλας - μέλος g700.blogspot.com
Όσοι παρακολουθήσαμε την εκδήλωση
Όσοι παρακολουθήσαμε την εκδήλωση

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.