XBLOG logo @2x

Πρεμιέρα για το Next Top Model

Next Top Model

Πρεμιέρα έκανε απόψε το ελληνικό Next Top Model, το show που λάτρεψε ο κόσμος στις χώρες του εξωτερικού όπου προβλήθηκε, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Το Next Top Model έχει παιχτεί με επιτυχία σε πάνω από 20 χώρες, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ σε κάποιες χώρες έχει φτάσει ήδη τους 5 κύκλους και συνεχίζεται! Τώρα, δίνεται η ευκαιρία σε 17 Ελληνίδες να κάνουν μια super καριέρα στο modeling.

Το Boot Camp διήρκεσε τρεις μέρες, η διαδικασία επιλογής των κοριτσιών δηλαδή που θα διεκδικήσουν μια θέση στον κόσμο της μόδας μέσα από το show. Στην πρεμιέρα προβλήθηκαν τα καλύτερα στιγμιότυπα του Boot Camp του Next Top Model. Το Boot Camp πραγματοποιήθηκε στην παραλία Grand Beach στο Λαγονήσι και στις εγκαταστάσεις του Grand Resort Lagonissi. Με τεχνικό εξοπλισμό 1 ελικόπτερο για πανοραμικές λήψεις, 2 σκάφη για λήψεις από τη θάλασσα, 10 κάμερες, 1 γερανό και 1 steady cam, με 50 άτομα της παραγωγής επί ποδός και με 200 δροσερές κοπέλες που διψούν για διάκριση, οι εικόνες που είδαμε ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές!

Next Top Model

Από τις 200 πανέμορφες υποψήφιες, 17 ήταν αυτές που τελικά επέλεξαν οι καταξιωμένοι κριτές του Next Top Model, δηλαδή η επιχειρηματίας Τζένη Μπαλατσινού, ο σχεδιαστής μόδας Χριστόφορος Κοτέντος και ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος. Αμέσως μετά το Boot Camp, οι υποψήφιες οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου θα συγκατοικήσουν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο show.

Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα… Οι υποψήφιες θα δοκιμαστούν σε επαγγελματικές φωτογραφήσεις, συχνά με αντίξοες συνθήκες, σε κοπιαστικές δοκιμασίες και σε μια συγκατοίκηση όπου θα ανιχνεύουν καθημερινά τις μεταξύ τους σχέσεις. Τέλος, τις περιμένει η αυστηρή αξιολόγηση των κριτών. Αυτοί θα έχουν τον τελευταίο λόγο, καθώς θα αποφασίζουν ποια υποψήφια θα αποχωρεί κάθε εβδομάδα και ποια θα αναδειχθεί τελικά Next Top Model της Ελλάδας.

Το Next Top Model προβάλλεται από τις 12/10 και κάθε Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Bίκυ Καγιά, Next Top Model

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.