XBLOG logo @2x

Dr. Ρούλης με τον Χάρη Ρώμα: Λίγο πριν την πρεμιέρα…

Την Τετάρτη στις 9:00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα σειρά του Χάρη Ρώμα “Dr. Ρούλης”, στην πρώτη “περιπέτεια” του οποίου θα δούμε τον μεγαλογιατρό dr. Αλέξανδρο Φικιώρη να είναι το χειρότερο στραβόξυλο των βορείων προαστίων, μέχρι που ξαφνικά μένει στους πέντε δρόμους και καταλήγει σε μια παράγκα στο Ζεφύρι, μετά από μια καλοστημένη κομπίνα, μαζί με τα πιο βλαμμένα και χονδροειδή άτομα της δυτικής Αττικής! Θα δούμε αν θα καταφέρει να ξαναπάρει πίσω τη ζωή του και να ξεφύγει από αυτή την κόλαση…

Στο μεταξύ, λίγο πριν την πρεμιέρα της κωμωδίας, ο dr. Ρούλης (Χάρης Ρώμας) αποχαιρέτησε την υψηλή κοινωνία με ένα πολυτελές γεύμα που περιελάμβανε άφθονη σαμπάνια. Όλα αυτά συνέβησαν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στη βίλα όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς, στην Εκάλη. Παρόντες ήταν όλοι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κόσμο του dr. Ρούλη.

Ο Χάρης Ρώμας δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με μία δική του δημιουργία που είναι ξέφρενη κωμωδία, το είδος που τον καθιέρωσε. Θα τον δούμε στο ρόλο ενός στρυφνού και αντιπαθητικού χαρακτήρα που βιώνει ξεκαρδιστικά παθήματα. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συνεργασία του με νέους ανθρώπους, αλλά και με ταλαντούχους ηθοποιούς που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Την παρέα του dr. Ρούλη απαρτίζουν οι: Ναταλία Δραγούμη, Τάνια Τρύπη, Ζωζώ Ζάρπα, Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρατζιάς, Ορέστης Σοφοκλέους, Εύα Δήμου, Ανέστης Κατούντης, Μαρία Γαλάτη, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Στρατής Αμπανούδης, Μαρία Μπράιλα, Σίμος Παπαναστασόπουλος. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο Στέφανος Κοντομάρης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.