XBLOG logo @2x

Conn-x TV με τρίτο αθλητικό κανάλι

Από τις 26 Σεπτεμβρίου το conn-x TV διαθέτει ακόμα ένα αποκλειστικό αθλητικό κανάλι, το conn-X TV Sport 3, με τις επιλογές των φίλων του αθλητισμού να αυξάνονται έτσι ακόμα περισσότερο. Τα αθλητικά κανάλια στο conn-x TV πλέον γίνονται τρία για περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις, περισσότερο θέαμα, γκολ και αγωνιστική δράση! Η πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του τρίτου αθλητικού καναλιού έγινε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου με το ντέρμπι του Campionato, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Ίντερ.

Το Conn-x TV Sport 3 θα καλύπτει με ζωντανές μεταδόσεις σημαντικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φιλάθλους, όπως το αυστριακό πρωτάθλημα, το βελγικό πρωτάθλημα, το γερμανικό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, καθώς και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, όπως διεθνή μίτινγκ στίβου, τουρνουά μπάσκετ, τένις, Ευρωπαϊκά Λίγκ βόλεϊ, τουρνουά Χάντμπολ, αγώνες αυτοκινήτου DTM και Indy cars.

Στο conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα αθλητικά Eurosport και Eurosport 2, Extreme Sports, ESPN Classic και ESPN America.

Ήδη την ποδοσφαιρική χρονιά που διανύουμε, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division), τη Γερμανία (Bundesliga), σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia), τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), το ελληνικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το Βραζιλιάνικο Κύπελλο (Copa do Brasil) μεταδίδονται ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια του conn-x TV.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.