XBLOG logo @2x

Περισσότεροι από 2.900.000 Έλληνες στο Facebook!

Το Facebook ήταν το δημοφιλέστερο site κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα, με περισσότερους από 2.900.000 ενεργούς χρήστες για το μήνα Αύγουστο. Βάσει των στοιχείων που δίνει το ίδιο το Facebook οι Έλληνες είναι από τους πλέον κοινωνικούς έχοντας κατά μέσο όρο περισσότερους από 200 φίλους!

Το 64% μάλιστα των Ελλήνων χρηστών το επισκέπτονται καθημερινά.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δηλαδή των Ελλήνων χρηστών μπαίνει καθημερινά στο Facebook, είτε για να ασχοληθεί με το ίδιο το προφίλ του και να ανανεώσει το status του, να ανεβάσει φωτογραφίες ή να κάνει share ό,τι ενδιαφέρει τον ίδιο και τους φίλους του, είτε για να συνομιλήσει με τους φίλους του μέσω μηνυμάτων ή μέσω chat, είτε για να παίξει social games, να περιηγηθεί σε fan pages ή να συμμετάσχει σε συζητήσεις στα διάφορα facebook groups.

Αξιοσημείωτα ποσοστά ανάπτυξης στην Ελλάδα σημειώνει και η διαφήμιση στο Facebook. Πλέον αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους, κυρίως λόγω της ευρείας κάλυψης αλλά και της δυνατότητας δημογραφικής στόχευσης.

Επίσημος αντιπρόσωπος διαφήμισης του Facebook στην Ελλάδα είναι η Thinkdigital.

Κάνε LIKE στη σελίδα του XBLOG στο Facebook!
Έχεις προφίλ στο Facebook; Μπες τώρα στη σελίδα του XBLOG.gr στο Facebook για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα σημαντικότερα post και τους μεγάλους διαγωνισμούς μας!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.