XBLOG logo @2x

iSocket: Νέο startup στο χώρο της online διαφήμισης

Ένα νέο start-up από τη Sillicon Valley έρχεται να ταράξει τα νερά στον χώρο της online διαφήμισης. Το όνομα αυτού: isocket. Το isocket αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για webmasters και ιδιοκτήτες site/blogs για να πωλούν εύκολα και γρήγορα τον χώρο διαφήμισης που έχουν στο site τους.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί με λίγα clicks να αγοράσει αυτόν τον χώρο και εσείς έτσι να έχετε ένα επιπλέον εισόδημα χωρίς να κουράζεστε.

Αυτό όμως που κάνει το isocket πραγματικά ξεχωριστό από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες είναι ότι δεν υπάρχει προμήθεια στην διαφήμιση. Μέχρι τώρα άλλες παρόμοιες εταιρίες κρατούσαν ένα ποσοστό από την διαφήμιση, το οποίο μπορεί να έφτανε και το 40% του συνολικού κόστους, σαν προμήθεια.

Τώρα στο isocket όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις θα τα καρπώνεστε εσείς. Βέβαια, αυτή η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μία μηνιαία αμοιβή που πρέπει να καταβάλετε στο isocket.

Αν το site σας έχει λιγότερα από 1 εκατομμύριο impressions το μήνα τότε αυτή η αμοιβή είναι 49 δολάρια, ενώ για impressions κάτω των 5 εκατομμυρίων το κόστος είναι 99 δολάρια.

Μεγάλα sites του εξωτερικού, όπως το TechCrunch,  έχουν ήδη εγγραφεί σε αυτή την υπηρεσία και τώρα που άρχισε το public beta όποιος θέλει μπορεί να κάνει αίτηση για να μπει σε αυτό το network.

Η διαδικασία της αίτησης υπάρχει ώστε να αποκλείονται πολύ μικρά site και να κρατηθεί υψηλό το επίπεδο του δικτύου, κάτι που δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει, στην περίπτωση που πιστεύετε ότι δεν θα σας δεχτούν.

Ακόμη το  isocket έχει δική του ad serving τεχνολογία, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχεδόν για τίποτα εσείς εκτός… από το ίδιο το site σας!

Περισσότερα για το isocket μπορείτε να δείτε στο www.isocket.com.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.