XBLOG logo @2x

Ελληνικά video clip στο Dailymotion

Το Dailymotion, ένα από τα μεγαλύτερα video hosting sites παγκοσμίως, ανακοίνωσε την διεύρυνση της συνεργασίας του με την EMI, μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες της μουσικής βιομηχανίας με καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, λοιπόν, το ελληνικό τμήμα του Dailymotion εξασφάλισε την αποκλειστική προβολή όλων των νέων video clips της EMI Music Greece, για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, ενώ είναι διαθέσιμο πλέον και το επίσημο κανάλι του ελληνικού ρεπερτορίου της EMI Music στο Dailymotion.

Η συλλογή του ελληνικού καταλόγου της EMI περιλαμβάνει περισσότρα από 1.000 video clips (παλιά, νέα και κάποια αρκετά σπάνια), τα οποία πλέον θα είναι διαθέσιμα στους χρήστες του Dailymotion σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα μπορούν να τα δουν σε υψηλή ανάλυση.

Ακολουθούν τα δύο τελευταία ελληνικά video clips που ανέβηκαν στο κανάλι της EMI Music Greece στο Dailymotion.

Σχετικά με το Dailymotion
Το Dailymotion είναι ένα ανεξάρτητο video hosting site στον κόσμο. Το Dailymotion αποτελεί μια κοινότητα, όπου τα μέλη της βλέπουν, μοιράζονται, δημιουργούν βίντεο και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους καθημερινά. Στη χώρα μας συνεργάζεται πολυδιάστατα (σε επίπεδο B2B υπηρεσιών) με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής οπτικο-ακουστικού περιεχομένου. Την εμπορική αντιπροσώπευση του Dailymotion σε Ελλάδα και Κύπρο έχει η εταιρία Andstart.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.