XBLOG logo @2x

Νέα γενιά Windows Phones τον Οκτώβριο

Στις 6 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η ευρεία διάθεση των Windows Phones σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο, με τις νέες συσκευές να είναι οι πρώτες που θα έχουν ενσωματωμένα τα Windows Mobile 6.5, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Microsoft. Τα Windows Phones θα διαθέτουν επίσης βελτιωμένο και πιο εύκολο στη χρήση User Interface, καλύτερες δυνατότητες πλοήγησης και πρόσβαση σε χρήσιμες υπηρεσίες όπως το Windows Marketplace για κινητά και το Microsoft My Phone.

Σε ό,τι η αφορά τη διάθεση των Windows Phones στην ελληνική αγορά, αυτή προγραμματίζεται για τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η διάθεση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone, Wind και με κατασκευαστές όπως HTC, LG, Samsung, Sony Ericsson και Toshiba.

Ένα κινητό για εργασία και διασκέδαση

Τα κινητά Windows καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο αναγκών, προσφέροντας στους κατόχους τους τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους, χρησιμοποιώντας τις προσαρμοσμένες εκδόσεις του λογισμικού με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένοι για χρήση στα κινητά. Ο επανασχεδιασμένος Internet Explorer Mobile browser υποστηρίζει Adobe Flash Lite για αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση εργασιών, όσο βρίσκεται κανείς εν κινήσει. Το Microsoft Office Outlook Mobile παρέχει μια οικεία και ενιαία εμπειρία χρήσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, σε PC, Windows phone και browser μέσω internet, ενώ το Microsoft Office Mobile επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν και να επεμβαίνουν σε αρχεία Word, Excel και Power Point, μέσω του κινητού τους. Στα Windows Phones θα υπάρχει επίσης εγκατεστημένο το Windows Live.

Δυναμικές υπηρεσίες για  κινητά

Η διάθεση των Windows Phones συνοδεύεται με δύο νέες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου το σύνολο των πληροφοριών, των επαφών και των εφαρμογών που χρειάζεται κανείς, να βρίσκεται πάντα στη διάθεσή του. Μια ευρεία ποικιλία εγκεκριμένων και πιστοποιημένων εφαρμογών θα είναι διαθέσιμη για τα Windows phones μέσω της υπηρεσίας Windows Marketplace για κινητά. Η δωρεάν υπηρεσία My Phone επιτρέπει την αυτόματη διατήρηση αρχείου ασφαλείας (back up) και τον αυτόματο συγχρονισμό (sync) φωτογραφιών, αρχείων μουσικής, επαφών και γραπτών μηνυμάτων από την τηλεφωνική συσκευή στο διαδίκτυο, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση και τη διαχείριση αυτών μέσω τηλεφώνου ή PC, αλλά και την επαναφορά δεδομένων σε περίπτωση απώλειας.

Εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες

Τα κινητά Windows θα είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία συσκευών, από κομψά κινητά με οθόνη αφής, μέχρι συσκευές με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, επιτρέποντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιλογής του είδους που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες τους. Τα Windows Mobile 6.5 παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων, όπως Facebook, Netflix και Zagat, και ένα βελτιωμένο user interface με ενισχυμένες δυνατότητες αφής, επιτρέποντας τη δυνατότητα προσαρμογής του κινητού στις εκάστοτε απαιτήσεις. Με τη νέα έκδοση, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν την εμφάνιση των τηλεφώνων τους με themes από κορυφαίους designers ή με το προσωπικό τους background, καθώς και να προσαρμόσουν την κεντρική οθόνη με widgets, ώστε να έχουν ανά πάσα στιγμή τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.