XBLOG logo @2x

HTC Hero hands on

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει το HTC Hero στην Ελλάδα από την Ace Hellas, ωστόσο αρκετοί είναι οι φίλοι που έχουν ήδη αγοράσει ένα Hero από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού, το οποίο έχει τη δυνατότητα να στείλει και στην Ελλάδα. Ένα Hero λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε σε αυτό το post με μερικές φωτογραφίες της συσκευής, καθώς και αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Το HTC Hero είναι το πιο καλά εξοπλισμένο κινητό τηλέφωνο της HTC με λειτουργικό Android. Η μαμά εταιρία έχει εφοδιάσει το κινητό με το Sense User Intreface, το οποίο κάνει το τηλέφωνο αρκετά πιο εύχρηστο.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει λίγο το G1, τουλάχιστον από την κλίση που έχει το κάτω μέρος του, αλλά είναι αρκετά πιο λεπτό. Κατά τα άλλα συναντάμε μια οθόνη αφής 3,2″ με ανάλυση HVGA (320 x 480 pixels). Στην καρδιά του Hero συναντάμε το chipset MSM7200A της Qualcomm με επεξεργαστή στα 528 MHz. Η μνήμη RAM του ανέρχεται σε 288 MB, ενώ θα διαθέτει και 512 MB ROM.

Όσον αφορά την κάμερα του HTC Hero, εκεί για πρώτη φορά συναντάμε 5 Megapixels με autofocus, σε κινητό με λειτουργικό Android.

Τέλος στον τομέα της συνδεσιμότητας, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε Wi-Fi, HSDPA, USB, Bluetooth 2.0 καθώς και δέκτη GPS για να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει 3.5 mm jack για ακουστικά, καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD.

Δείτε τις hands on φωτογραφίες, ενώ στο Mobiland.gr μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα Sense User Interface του HTC Hero.

HTC Hero

HTC Hero

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.