XBLOG logo @2x

Με την Wind στο Ναύπλιο για την Tellas

Από την Παρασκευή μέχρι χθες συμμετείχαμε με τον Τάσο στη δημοσιογραφική αποστολή της Wind στο Ναύπλιο, όπου το Σάββατο παρουσιάστηκε η στρατηγική της Tellas για την αγορά της σταθερής τηλεφωνίας και του internet, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με την Wind.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, γιατί εκεί καταλήγει το υποθαλάσσιο οπτικό καλώδιο που ενώνει τα Χανιά με το Ναύπλιο, μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις της εταιρείας που ολοκληρώθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες περίπου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο κορμού της Tellas συνδέεται με το διεθνές δίκτυο μεταγωγής της Wind Telecomunicazioni S.p.A. μέσω υποθαλάσσιου καλωδίου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία.

Με την κάμερά μας καταγράψαμε τις παρουσιάσεις των στελεχών της εταιρείας στην συνέντευξη τύπου, αλλά και τις ερωτήσεις που ακολούθησαν αμέσως μετά και εντός της ημέρας θα ανέβουν τα βίντεο σε νέο post. Να σημειώσουμε ότι το xblog.gr ήταν το μοναδικό blog που συμμετείχε στην αποστολή.

Κατά τα άλλα περάσαμε πολύ ωραία στο όμορφο Ναύπλιο, μείναμε στο Nafplia Palace με υπέροχη θέα απ΄τα δωμάτια μας στο Μπούρτζι, ενώ μετά την συνέντευξη τύπου, που έγινε στο οινοποιείο Σκούρα, ακολούθησε οινογνωσία, όπου δοκιμάσαμε λευκά και κόκκινα κρασιά. Special thanks και μπράβο στο team του γραφείου Τύπου της Wind (Σοφία, Ειρήνη, Χαρά, Βάσια, Χριστίνα) για την άψογη οργάνωση!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την αποστολή:

Μπούρτζι

Nafplia Palace

Nafplia Palace pool

Ηλιοβασίλεμα από το Nafplia Palace

Η κάμερα του xblog.gr στη συνέντευξη τύπου

Στελέχη Wind & Tellas στη συνέντευξη τύπου

Στο οινοποιείο Σκούρα για οινογνωσία

Παραλία Καραθώνα, ένωση Κρήτης - Ναυπλίου με οπτικό καλώδιο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.