XBLOG logo @2x

Κερδίστε 10 βιβλία Google AdWords!

Εδώ και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου 10 βιβλία Google AdWords, που μου έστειλε ο Γιώργος Σαλιάρης – Φασσέας, Country Manager της Google στην Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να κερδίσετε όλοι εσείς που διαβάζετε xblog! Πώς; Αφήνοντας απλά ένα σχόλιο κάτω απ΄το post για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα! Δεκτές θα γίνονται συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 14/10 στις 6:00 το απόγευμα και θα ακολουθήσει η κλήρωση των βιβλίων!

Προσοχή να γράψετε σωστά το όνομά και το email σας (website δεν είναι απαραίτητο) στη φόρμα αποστολής σχολίων παρακάτω, αφού αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με email. Σας ενημερώνω επίσης ότι οι νικητές θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής (για το λόγο αυτό θα επιλέξω κάποια φθηνή εταιρία courier, όπως είναι για παράδειγμα η Γενική Ταχυδρομική).

Καλή επιτυχία σε όλους!

Με το βιβλίο Google AdWords μπορείτε να μάθετε πως να:

  • δημιουργείτε αποτελεσματικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο
  • στοχεύετε τις διαφημίσεις σας σε άτομα που ψάχνουν ενεργά να βρουν πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο δίκτυο, όταν είναι έτοιμα για αγορές
  • ελέγχετε το διαφημιστικό προϋπολογισμό σας
  • κτίσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας

Το πρώτο επίσημο ελληνικό βιβλίο για τα Google AdWords για σπουδαστές της διαδικτυακής διαφήμισης. Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.