XBLOG logo @2x

Conn-X TV σε 8 ακόμα πόλεις

Σε οκτώ ακόμη πόλεις επεκτείνεται η διάθεση του Conn-x TV, της συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ. Οι κάτοικοι του Αγρινίου, της Αμαλιάδας, της Καλαμάτας, της Κορίνθου, του Ναυπλίου, του Ξυλοκάστρου, της Πτολεμαΐδας και της Τρίπολης μπορούν να αποκτήσουν στο σπίτι τους την τηλεόραση της νέας εποχής. Οι οκτώ νέες πόλεις, που είναι πλέον διαθέσιμο το Conn-x TV, έρχονται να προστεθούν στις πόλεις που ήδη λειτουργεί η υπηρεσία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε περισσότερες από 40.

Οι κυριότερες πόλεις που διατίθεται ήδη το Conn-x TV είναι: Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Βόλος, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Θήρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κως, Λάρισα, Νάξος, Ξάνθη, Πάτρα, Πειραιάς, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέρρες, Σύρος, Τρίκαλα, Φλώρινα και Χανιά. Σταδιακά, μέσα στο 2009, το Conn-x TV θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Το Conn-x TV διατίθεται σε όλες τις ταχύτητες Conn-x 2 Mbps, 8 Mbps ή 24 Mbps με 15 ευρώ/μήνα, για τους πρώτους 12 μήνες παραμονής.

Τιμοκατάλογος

Conn-X TV Τιμοκατάλογος

Ο αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως το «πάγωμα» εικόνας ζωντανού προγράμματος (Pause TV) και εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων (Personal Video Recording).

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο www.conn-xTV.gr και να παραγγείλουν το Conn-x TV με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr ή στα καταστήματα ΟΤΕshop, Γερμανός και Cosmote.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.