XBLOG logo @2x

Η Beyonce στην Αθήνα!

Η βασίλισσα της σκηνής, πιο sexy και πιο άγρια από ποτέ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η Beyonce θα εμφανιστεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 8 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «I AM…». Ο τίτλος της περιοδείας είναι σε συμφωνία με το τελευταίο διπλό άλμπουμ της στο οποίο το πρώτο cd  ονομάζεται «I AM…» και το δεύτερο «Sasha Fierce».

Στις 8 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό show, η Beyonce ντυμένη με τα υψηλής αισθητικής κουστούμια του Thierry Mugler και συνοδευόμενη από τις “Suga Mamma”, την all female μπάντα της, θα μας δείξει ποια πραγματικά είναι… Στην Αθήνα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία εμφάνιση για την οποία η Beyonce έκανε πρόβες επί οκτώ μήνες προκειμένου η κίνησή της, η ερμηνεία της, αλλά και η σκηνοθεσία του όλου show να είναι στην εντέλεια.

Οι φαν της αμαζόνας του R’n’B – pop θα έχουν την ευκαιρία να τη βλέπουν σε απόσταση αναπνοής να δαμάζει τη σκηνή, καθώς πέραν του φαντασμαγορικού main stage, η Beyonce θα περνάει ανάμεσα από τον κόσμο για να κατευθυνθεί στο δεύτερο stage το οποίο θα είναι στημένο στο κέντρο της αρένας!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Eισιτήρια

VIP: 250€
Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Α΄: 100€
Καθήμενοι Κάτω Διάζωμα Β΄: 80€
Αρένα Ορθίων Α΄: 80€
Αρένα Ορθίων Β΄: 60€
Καθήμενοι Άνω Διάζωμα: 50€

Περισσότερα στο ticketnet.gr.

Από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου θα δοθούν προς πώληση 48 εισιτήρια “Diva Zone” προς 500€ το ένα, για τις ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες οι οποίες θα αποτελούν προέκταση του stage της Beyonce. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων αυτών θα έχουν θέση parking, ξεχωριστή είσοδο στο χώρο της συναυλίας και πρόσβαση στο VIP lounge όπου θα παρέχεται catering και open bar. [via toubanos.com]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.