XBLOG logo @2x

Οι απαιτήσεις της Beyonce στην Αθήνα

Beyonce

Λιγότερο από 20 μέρες μένουν μέχρι τη στιγμή που η Beyonce θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου! Πάμε να δούμε μερικές από τις απαιτήσεις της που έγιναν γνωστές αυτές τις μέρες… Καταρχήν η εκρηκτική star φυσικά και δεν θα έρθει μόνη της στην Αθήνα, αφού θα τη συνοδεύει ένα επιτελείο συνεργατών που αποτελείται από περίπου 80 άτομα!

Πρόκειται για μουσικούς και τεχνικούς, αλλά και για στυλίστες και μακιγιέρ που θα επιμεληθούν όλες τις λεπτομέρειες για να είναι άψογη εμφανισιακά όταν θα ανέβει στο stage του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Εκτός από αυτούς όμως μαζί της θα έρθουν στην Αθήνα και κάποιοι άλλοι συνεργάτες της απολύτου εμπιστοσύνης της γνωστής σταρ.

Τα ρούχα που θα φέρει μαζί της η Beyonce φέρουν μόνο την υπογραφή του Thierry Mugler και είναι τα καταλληλότερα για να τονίζουν και να αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της κατά τη παραμονή της στην Αθήνα, η Beyonce έχει ζητήσει να υπάρχουν τόσο στο πολυτελές ξενοδοχείο που θα καταλύσει όσο και στο ΟΑΚΑ:

  • Βραστά λαχανικά
  • Πολλές σαλάτες
  • Φυσικοί χυμοί
  • Μεταλλικό νερό συγκεκριμένης μάρκας

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.