XBLOG logo @2x

Η πολιτική διαφήμιση νίκησε την οικονομική κρίση

Ζούμε εδώ και καιρό την οικονομική κρίση, παγώνουν οι αυξήσεις, είτε πραγματοποιούνται με το σταγονόμετρο, παραμένουν στάσιμοι ή μειώνονται οι μισθοί, αυξάνονται οι απολύσεις, ενώ μετά τις Ευρωεκλογές όπως φαίνεται θα έχουμε επιβολή νέων φόρων. Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για δύσκολες καταστάσεις που απαιτούν υπευθυνότητα την οποία μόνο το κόμμα του διαθέτει, η Ελλάδα έχει γεμίσει πολιτικές διαφημίσεις.

Όχι μόνο από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΛΑΟΣ κλπ. Αλλά το κυβερνών κόμμα υπερέχει κατά κράτος στη διαφήμιση. Ή τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εγώ το τελευταίο διάστημα. Και δεν μιλάω μόνο για την Αθήνα, αλλά και για την επαρχία. Την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψα αυθημερόν στην Καλαμάτα και στην εθνική οδό δεν υπήρχε κολώνα φωτισμού που να μην έχει πάνω της αφίσες της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτές τις Ευρωεκλογές τα κόμματα όφειλαν να δείξουν σύνεση και να μην σπαταλήσουν -δεν ξέρω πόσες- χιλιάδες ευρώ στην διαφήμιση. Αυτά τα χρήματα θα ήταν προτιμότερο να δοθούν σε άλλους τομείς, όπως είναι η υγεία, η παιδεία και λοιπές υποδομές.

Τράβηξα τις φωτογραφίες αυτού του post σε πρόσφατη βόλτα μου στην παραλιακή.

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Νέα Δημοκρατία

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.