XBLOG logo @2x

Η Νέα Δημοκρατία μετέτρεψε σε parking την πλατεία Συντάγματος

Τι να πει κανείς για ένα τέτοιο θέμα. Από τη μία εξαγγελίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και το πόσο όλοι νοιάζονται γι΄αυτό και από την άλλη οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Αυτοκίνητα σταθμευμένα πάνω στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, λίγα μέτρα από την στάση του Μετρό!

Επειδή πολύ θα ήθελα να μάθω αν κόπηκε καμία κλήση σε αυτά τα αυτοκίνητα ή αν έχει δοθεί κάποια άδεια για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα εκεί, έφυγε ήδη επιστολή προς την διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας, από όπου λογικά τις επόμενες μέρες θα έχω κάποια απάντηση.

Τις φωτογραφίες τις τράβηξε η sotomi.

Update [29/5/2009 13:45]: Κάλεσα πριν από λίγο στο 210 5230949 και μίλησα με τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Δούνη Δημήτριο. Στο ερώτημά μου αν έχει δοθεί κάποια άδεια για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα εκεί, μου απάντησε ρητά ότι άδεια δίνεται μόνο για εκλογικά κέντρα και ότι τα αυτοκίνητα είναι σταθμευμένα παράνομα. Του είπα ότι έστειλα τις φωτογραφίες με email και του ζήτησα να με ενημερώσει αν έχουν κοπεί κλήσεις στα αυτοκίνητα. Οπότε ας περιμένουμε σύντομα κάποια επίσημη απάντηση.

Σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Συντάγματος

Σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Συντάγματος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.