XBLOG logo @2x

Γυμνά κορίτσια σε “blog”

Διάβασα σχετικά με τη λειτουργία ενός blog, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες κοριτσιών της περιοχής του (Νέα Μουδανιά Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής), στις οποίες τα κορίτσια ήταν γυμνά, ημίγυμνα και είχαν διάφορες προκλητικές στάσεις.

Γονείς των κοριτσιών που απεικονίζονταν στις φωτογραφίες ενημέρωσαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία αναζητά τον “blogger”. Κάνοντας μία αναζήτηση για “moudania-girls” στο Google, είδα ότι η διεύθυνση του blog ήταν moudania-girls.blogspot.com, το blog φυσικά έχει κατέβει, έκανα όμως ένα screen capture από τη δυνατότητα “προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα” που έχει η Google.

Μερικές παρατηρήσεις μου για το θέμα:

Έβαλα τη λέξη “blogger” παραπάνω σε εισαγωγικά, όπως και τη λέξη “blog” στον τίτλο, γιατί κατ΄εμέ αυτό δεν είναι blog και αυτός που το είχε δεν είναι blogger. Ένας ελαφρόμυαλος είναι, δεν είχε τι να κάνει, πήρε τις φωτογραφίες (θα ασχοληθώ πιο κάτω με αυτό) των κοριτσιών και τις έβγαλε στο internet.

Το πλέον εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι να ανοίξεις ένα blog. Ένα λεπτό υπόθεση είναι και μερικά κλικ στο blogger.com κι έχεις το blog έτοιμο. Δύο “post” είχε κάνει όλα κι όλα, στα οποία είχε ανεβάσει και τις φωτογραφίες.

Σε ό,τι αφορά τα κορίτσια και τις φωτογραφίες, ελπίζω οι γονείς, μετά τις μηνύσεις και τον εντοπισμό του “blogger”, να ασχοληθούν με τα κορίτσια τους, με την οικογένειά τους. Για να φωτογραφίζονται μερικά ανήλικα κορίτσια στο φακό ενός φίλου – συμμαθητή τους whatever έτσι χύμα γυμνά ή ημίγυμνα σε προκλητικές στάσεις, κάτι δεν πάει καλά.

Και αυτό αφορά όλους τους γονείς: Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, με τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Πολλοί θα πουν “καλά τσουλάκια ήταν κι αυτά”, αλλά νομίζω ότι το θέμα έχει κοινωνικές – οικογενειακές προεκτάσεις.

Αυτά.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.