XBLOG logo @2x

Ακούω Kosmos 93,6

Εδώ και μερικές μέρες ο Kosmos 93,6 τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου σταθμός όταν θέλω να ακούσω χαλαρή world μουσική. Δεν είχε τύχει να τον ακούσω αρκετά στο παρελθόν, ώστε να έχω σαφή άποψη, μέχρι που το προηγούμενο Σάββατο (ξημερώματα Κυριακής) στο ταξί με το οποίο επέστρεφα από ένα party στο King George Palace το ραδιόφωνο έπαιζε Kosmos 93,6 και αυτό το είδος μουσικής μου άρεσε, ιδίως για την ώρα που είσαι στη δουλειά ή την ώρα που χαλαρώνεις μετά τη δουλειά.

Αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι και χαλαρώνω δουλεύοντας λίγο στο homecinema.gr, ετοιμάζοντας κάποια post για το xblog και σερφάροντας σε sites και blogs, ενώ τα ηχεία παίζουν Kosmos 93,6.

Βασικός πυρήνας αλλά και αφετηρία του Kosmos 93,6 είναι η μουσική που τα τελευταία 15 χρόνια χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως world music. Μια μουσική που ενσωματώνει παραδοσιακά στοιχεία και τα συνδυάζει με όλα τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα, από τη ροκ μέχρι το hip hop, παράγοντας μία νέα μουσική αντίληψη που αυξάνει ολοένα την επίδρασή της στο σύνολο της μουσικής βιομηχανίας, από την Κούβα ως την Ινδία και από την Ελλάδα ως τις ΗΠΑ.

Ένα ακόμα στοιχείο από τα θετικά του είναι οι λίγες και μικρές σε διάρκεια διακοπές για διαφημίσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους παραγωγούς του μπορείτε να δείτε στο www.kosmos936.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.