XBLOG logo @2x

Radio24.gr: Νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο

Το radio24.gr είναι το νέο εγχείρημα του δικτύου ιστοσελίδων «24», το οποίο αποτελείται από τα sport24, news247, auto24, men24 και game24.

Σύμφωνα με το σχετικό ενημερωτικό email που έλαβα, πρόκειται «για ραδιόφωνο που δεν φιλοδοξεί να πλασαριστεί στο ίδιο μέρος της αγοράς με τα συμβατικά ραδιόφωνα, που απλά μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στο internet, ούτε να ανταγωνιστεί τα συμβατικά web ραδιόφωνα. Είναι το ραδιόφωνο που βγαίνει από έναν αμιγώς ιντερνετικό οργανισμό και απευθύνεται σε αμιγώς ιντερνετικούς χρήστες».

Σημαντικό ρόλο στη διάδοση του radio24.gr θα παίξει το γεγονός ότι ο player του radio24 βρίσκεται σε όλα τα sites του δικτύου. Στα σχέδια του radio24 περιλαμβάνονται εκπομπές ιντερνετικού περιεχομένου και ασυμβίβαστες μουσικές, φρέσκιες φωνές κλπ.

Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι ότι, είτε μπεις στο radio24.gr, είτε πατήσεις τα σχετικά banner που υπάρχουν στα άλλα sites του δικτύου για να ακούσεις το radio24 σου ζητάει να εισάγεις το email σου για να προχωρήσεις, με την επισήμανση ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς σκοπούς τρίτων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.