XBLOG logo @2x

Γκολ στη Μουσική με την Πόπη Δομάζου: Μία εκπομπή με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές!

Πόπη Δομάζου


Γκολ στη Μουσική με την Πόπη Δομάζου στον ΑΝΤ1 97.2

Καιρό τώρα γκρινιάζουμε όλοι για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους περισσότερους από τους οποίους ακούμε τα ίδια κομμάτια απ΄το πρωί ως το βράδυ, γι΄αυτό και στρεφόμαστε στα web radios, ακούμε podcasts κλπ…

Πριν από μερικούς μήνες γνώρισα την Πόπη Δομάζου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Έκανε μουσική επιμέλεια στις εκπομπές του σταθμού και παραγωγή στην εκπομπή του “Άγνωστου Μ” Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Καθώς μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά μου είπε ότι είχε και δική της εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο 8 με 10 το βραδάκι.

Δεν το ήξερα, γιατί τις “μουσικές” εκπομπές μέχρι τότε τις απέφευγα, αφού όπως γράφω και παραπάνω οι περισσότερες το έχουν ρίξει στις έτοιμες λίστες τραγουδιών, όπως τις παίρνουν από τις δισκογραφικές…

Άρχισα να ακούω την εκπομπή της από το επόμενο κιόλας Σαββατοκύριακο, “Γκολ στη Μουσική” μη το ξεχνάτε, ενώ κάποιες εκπομπές τις άκουσα από πολύ κοντά, δίπλα της στο στούντιο του ΑΝΤ1 97.2.

Ειλικρινά και χωρίς να θεωρηθεί “διαφήμιση”, πρόκειται για μία από τις λίγες, ελάχιστες εκπομπές, που ο/η παραγωγός κάθεται και διαλέγει διαφορετικά τραγούδια για κάθε εκπομπή, από διαφορετικές μουσικές συλλογές, από όλα τα είδη. Και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που μπορεί να επιλέγει τα κομμάτια της εκπομπής της, χωρίς να της “επιβάλουν” τι θα παίξει.

Κάθε Σαββατοκύριακο 7 με 10 το βράδυ στον ΑΝΤ1 97.2 (εκτάκτως αυτό το Σ/Κ 8 με 10).

Να την ακούσετε! 🙂

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.