Ποιες λειτουργίες του κινητού σας χρησιμοποιείτε;

Κάθε χρόνο οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων ρίχνουν στην αγορά εκατοντάδες νέα τηλέφωνα, με λειτουργίες που κανείς μας δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια.

Πλέον κυκλοφορούν κινητά που μπορούν να αντικαταστήσουν τη φωτογραφική μηχανή μας, τον υπολογιστή και σίγουρα πολλές άλλες συσκευές που χρησιμοποιούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Σίγουρα μία από τις πρώτες συσκευές που αντικαταστάθηκε από το κινητό μας τηλέφωνο είναι το ρολόι. Πολλοί πλέον απλά βγάζουν το κινητό τους από την τσέπη για να δουν την ώρα ή το χρησιμοποιούν ως ξυπνητήρι το πρωί.

Όμως ποίες από όλες αυτές τις λειτουργίες που διαθέτουν τα κινητά μας τηλέφωνα χρησιμοποιούμε πραγματικά; Πολλοί από εμάς αγοράζουμε πανάκριβα κινητά με ένα σορό λειτουργίες και ζήτημα είναι αν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ κάποιες από αυτές.

Ένα μεγάλο μέρος των κινητών τηλεφώνων διαθέτει πλέον GPS, υποστήριξη υπηρεσιών 3G, κάμερα 5 megapixels, ραδιόφωνο, δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 και πολλές άλλες λειτουργίες.

Δυστυχώς το μόνο που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να ψήνουν καφέ!

Εσείς, εκτός από το να μιλάτε και να στέλνετε SMS, ποιες άλλες λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου σας χρησιμοποιείτε;

[photo by Gaetan Lee]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email

6 Απαντήσεις

  1. Γενικά πιστεύω ότι κανείς δεν χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες του κινητού του. Απλώς θέλουμε να λέμε ότι έχουμε το καλύτερο μερικές φορές. Είναι πολύ σπάνιο να βρεις άνθρωπο που να χρησιμοποιεί όλες τις λειτουργίες του κινητού του

  2. Htc TYTN II
    Εγώ δουλεύω τηλέφωνο, sms, ρολόι (έχω καταργήσει το ρολόι χειρός),mp3 που περνάω κατά καιρούς, gps στις διακοπές μου, wifi για πλοήγηση στο internet καθώς και για λήψη email, το pocket messenger, παιχνιδάκια που του έχω βάλει αλλά και διάφορα extra προγραμματάκια της Spb για την εύκολη διαχείριση του ppc.

  3. Συνήθως ακούω πολλά MP3, μπαίνω στο Internet, κάθε μέρα σίγουρα θα βγάλω καμιά φωτογραφία, ξυπνητήρι, κλήσεις και SMS περισσότερο …

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.