XBLOG logo @2x

Email σε πραγματικό χρόνο με το BlackBerry 9000 Bold

Πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά το νέο BlackBerry Bold 900. Πρόκειται για ένα αρκετά διαφορετικό τηλέφωνο απ΄ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα από την BlackBerry.

Είναι το πρώτο BlackBerry που κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα, το οποίο εκτός από τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, δίνει αρκετό βάρος στην κομψή και λεπτή του εμφάνιση.

Πρόκειται για ένα λεπτό και αρκετά όμορφο τηλέφωνο που θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις. Το BlackBerry Bold 9000 είναι εφοδιασμένο με οθόνη υψηλής ευκρίνειας ανάλυσης 480 x 320 pixels, ιδανική για προβολή μηνυμάτων, email και βίντεο με εξαιρετική ποιότητα. Επίσης διαθέτει έναν από έναν από τους γρηγορότερους επεξεργαστές στην αγορά, χρονισμένο στα 624 Mhz.

Όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης, το 9000 διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth 2.0, mini USB, καθώς και υποστήριξη HSDPA για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Οι δυνατότητες όμως του τηλεφώνου δεν σταματούν εδώ.

Το ενσωματωμένο GPS της συσκευής θα σας βοηθήσει να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας, ενώ τόσο η ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής όσο και η δυνατότητα υποδοχής καρτών μνήμης microSD σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τέλος, η κάμερα των 2 Megapixels σας επιτρέπει να τραβήξετε ικανοποιητικές φωτογραφίες και να τις προβάλετε τόσο στην οθόνη του κινητού όσο και στον υπολογιστή σας.

Το νέο BlackBerry 9000 Bold κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα με τιμή λίγο πάνω από τα 500 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.