XBLOG logo @2x

Sony Xperia Z2 Tablet: Το πιο λεπτό και ελαφρύ αδιάβροχο tablet [MWC 2014]

Η Sony Mobile θέτει νέα πρότυπα στην αγορά των tablet με το Xperia Z2 Tablet – το πιο λεπτό και ελαφρύ αδιάβροχο tablet σε συνδυασμό με την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας της Sony.

Το Sony Xperia Z2 Tablet παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress 2014 στην Βαρκελώνη.

Ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής

Το Xperia Z2 Tablet είναι η πρώτη ταμπλέτα στον κόσμο με οθόνη τεχνολογίας Live Colour LED, που αξιοποιεί την τεχνογνωσία BRAVIA TV της Sony για να παρέχει φωτεινά, φυσικά χρώματα και εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες. Η οθόνη 10.1” Full HD TRILUMINOS Display for mobile συνδυάζεται με τη νέα τεχνολογία Live Colour LED της Sony και το αποτέλεσμα είναι χρώματα που ποτέ δεν έμοιαζαν τόσο ζωντανά και αληθινά. Επιπροσθέτως, η έξυπνη μηχανή X-Reality for mobile αναλύει κάθε εικόνα για ιδανικό χρώμα, ευκρίνεια και αντίθεση και μέσω super resolution αναπαράγει τα χαμένα pixels για να εξασφαλίζει κάθε φορά την υπέρτατη εμπειρία προβολής.

Sony Xperia Z2 Tablet hands on by Techblog

Καλύτερος ήχος από ποτέ

Το Xperia Z2 Tablet προσφέρει την καθαρότερη ποιότητα ακρόασης και δυναμικό ήχο, αξιοποιώντας την τεχνολογία Front Surround της Sony. Επιπλέον μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάκοπο ήχο εν κινήσει, ακόμη και σε ιδιαιτέρως θορυβώδη περιβάλλοντα όπως τρένα και αεροπλάνα, χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, Digital Noise Cancelling που ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε μια ταμπλέτα και, σε συνδυασμό με τα ακουστικά MDR-NC31EM Digital Noise Cancelling headset, μπορεί να μειώσει τον εξωτερικό θόρυβο έως και 98 τοις εκατό.

Η λεπτότερη και ελαφρύτερη αδιάβροχη ταμπλέτα στον κόσμο

Με το Xperia Z2 Tablet, η Sony δημιούργησε μια ταμπλέτα που συνδυάζει την κομψότητα με τη φορητότητα. Χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά, κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να προκύψει η λεπτότερη (πάχος μόλις 6.4 χιλιοστών) και ελαφρύτερη (μόνο 426 γρ. για την έκδοση Wi-Fi και 439 γρ. για την έκδοση LTE/3G model) αδιάβροχη ταμπλέτα στον κόσμο, απόλυτα φορητή και βολική και εύχρηστη ακόμη και με το ένα χέρι. Ο καταξιωμένος σχεδιασμός OmniBalance προσφέρει μια ιδιαίτερα καλαίσθητη μορφή, λεπτή και συμπαγή, που εξισορροπεί τη συμμετρία και την όμορφη εμφάνιση από κάθε πλευρά με το άνετο κράτημα. Και όπως θα περιμένατε από μια συσκευή της Sony, είναι πλήρως αδιάβροχη.

Η πιο ισχυρή ταμπλέτα στον κόσμο

Το Xperia Z2 Tablet διαθέτει τον πλήρως ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με 2.3 GHz quad-core Krait CPU, ο οποίος προσφέρει υψηλές επιδόσεις με μικρή επιβάρυνση της μπαταρίας. Απολαύστε ζωντανές εμπειρίες πολυμέσων με εκπληκτικά γραφικά και 3D παιχνίδια, χάρη στις δυνατότητες της τελευταίας γενιάς Adreno 330 GPU.

Το Xperia Z2 Tablet μειώνει το χρόνο φόρτισης με την ενσωματωμένη τεχνολογία Qualcomm Quick Charge 2.0, που του επιτρέπει να φορτίζει έως και 75 τοις εκατό πιο γρήγορα από συσκευές που δεν διαθέτουν την εν λόγω λειτουργία. Η μεγάλη μπαταρία πολυμερών λιθίου 6000mAh, σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό Battery STAMINA Mode της Sony, παρέχουν έως και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης πολυμέσων και περισσότερες από 100 ώρες αναπαραγωγής μουσικής χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση.

Βασικά χαρακτηριστικά του Xperia Z2 Tablet

  • Οθόνη 10.1” Full HD TRILUMINOS Display for mobile με Live Colour LED και X-Reality for mobile για εξαιρετική εμπειρία προβολής
  • S-Force Surround Sound και Digital Noise Cancelling για ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου
  • Η λεπτότερη (6.4 χιλιοστά) και ελαφρύτερη (426 γραμμάρια η έκδοση Wi-Fi / 439 γραμμάρια η έκδοση LTE/3G) αδιάβροχη (IP55/IP58) ταμπλέτα στον κόσμο για υπέρτατη φορητότητα
  • Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 801 με 2.3 GHz quad-core Krait CPUs, 3GB RAM, 4G LTE και Battery STAMINA Mode για γρήγορες επιδόσεις και μακρά αντοχή μπαταρίας
  • Διαθέσιμο σε δύο χρώματα: μαύρο και λευκό

Το Sony Xperia Z2 Tablet κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο 2014 και στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Απρίλιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.