XBLOG logo @2x

Sony Xperia Z2: Κορυφαίο, αδιάβροχο smartphone με καλύτερη οθόνη από ποτέ και λήψη βίντεο 4K [MWC 2014]

Η Sony Mobile παρουσίασε το Xperia Z2, το καλύτερο αδιάβροχο premium smartphone που έχει δημιουργήσει ποτέ η Sony, το οποίο συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα με μια αποκλειστική προσφορά ψυχαγωγίας και ένα διαρκώς αυξανόμενο οικοσύστημα συγγενών προϊόντων.

Το Xperia Z2 είναι η τελευταία προσθήκη στην premium σειρά Z της Sony, ανακοινώθηκε στο Mobile World Congress 2014 και θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Μάρτιο 2014.

Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα σε αδιάβροχο smartphone στον κόσμο

Συλλάβετε και αναβιώστε και την παραμικρή λεπτομέρεια με τη φωτογραφική μηχανή και τη βιντεοκάμερα του Xperia Z2. Η συσκευή συνδυάζει τις δοκιμασμένες φωτογραφικές τεχνολογίες της Sony για να προσφέρει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή και την πιο εξελιγμένη βιντεοκάμερα σε ένα λεπτό smartphone 8.2 χιλιοστών στον κόσμο. Η κάμερα 20.7 megapixel, ο αισθητήρας εικόνας 1/2.3-type Exmor RS for mobile CMOS, ο βραβευμένος φακός G Lens της Sony και ο έξυπνος επεξεργαστής εικόνας BIONZ for mobile συντελούν σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και βίντεο.

Τα χαρακτηριστικά αυτά συνεργάζονται αρμονικά για να σας προσφέρουν τις πιο ευκρινείς, ζωντανές και όμορφες φωτογραφίες και βίντεο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες λήψης. H νέα λειτουργία λήψης βίντεο σας επιτρέπει να απαθανατίσετε τις στιγμές σας με εκπληκτική λεπτομέρεια σε ανάλυση 4K (3840×2160 pixels/30p), 4 φορές μεγαλύτερη από την Full HD, προσφέροντας την καλύτερη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα σε αδιάβροχο smartphone στον κόσμο1. Επίσης, η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot εξασφαλίζει ότι τα πλάνα σας παραμένουν σταθερά ακόμη και αν περπατάτε. Η νέα εφαρμογή Movie Creator βοηθάει στην εύκολη επεξεργασία των βίντεο ώστε να επιλέγετε ακριβώς ό,τι θέλετε να μοιραστείτε. Προσθέστε δραματικά εφέ επιβράδυνσης της εικόνας, δείτε το αποτέλεσμα, σώστε και μοιραστείτε το βίντεό σας.

Το καλύτερο βίντεο αξίζει και τον καλύτερο ήχο. Το καινοτόμο μικρόφωνο STM10 Stereo Microphone προσφέρει υψηλή ποιότητα εγγραφής στερεοφωνικού ήχου. Μικρό και εύκολο στη μεταφορά, είναι το ιδανικό ταίρι για την εγγραφή βίντεο 4K του Xperia Z2.

Sony Xperia Z2 hands on video by Techblog

Το εξυπνότερο smartphone της αγοράς

Εμπλουτίστε την εμπειρία του smartphone σας με ένα μεγάλο εύρος καινοτόμων φωτογραφικών εφαρμογών Xperia. Εκτός των Info-eye™, Social live και Timeshift burst, το Xperia Z2 έρχεται με νέες προ-εγκατεστημένες εφαρμογές για φωτογραφίες και βίντεο.

  • Timeshift video: Για να ξαναζήσετε κάθε στιγμή της δράσης σε αργή κίνηση, η νέα λειτουργία Timeshift video σας επιτρέπει να τραβήξετε 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και να επιλέξτε σκηνές για να επιβραδύνετε την ταχύτητα αναπαραγωγής. Προσθέστε δραματικά εφέ αργής κίνησης ακριβώς όπου θέλετε, ακόμα και υποβρύχια.
  • Creative effect: Χρησιμοποιείστε ένα πλήθος νέων δημιουργικών εφέ στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Διαθέσιμες σε πραγματικό χρόνο κατά τη λήψη βίντεο, οι νέες ρυθμίσεις σας επιτρέπουν να εμπλουτίσετε τα πλάνα σας με πολλά εφέ χρώματος, κίνησης, καθρεφτίσματος κοκ.
  • Background defocus: Αυτή η νέα εφαρμογή προσομοιώνει ένα ρηχό βάθος πεδίου. Τραβήξτε δύο φωτογραφίες με διαφορετικές ρυθμίσεις εστίασης και συνδυάστε τα διάφορα βάθη για να δημιουργήστε θολό φόντο και φωτογραφίες που μοιάζουν επαγγελματικές.
  • AR effect: Πλέον διαθέσιμα και κατά τη λήψη βίντεο, διασκεδάστε με τις εικόνες σας προσθέτοντας εφέ επαυξημένης πραγματικότητας, συμπεριλαμβανομένων ηχητικών εφέ για τα βίντεό σας.
  • Vine: Δημιουργήστε με ευκολία σύντομα, όμορφα, επαναλαμβανόμενα βίντεο και μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένειά σας – όλα από το σκόπευτρο του Xperia Z2. Χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί λήψης, τραβήξτε βίντεο για το Vine ακόμη και υποβρυχίως.

Εκτός από τις εξαιρετικές προ-εγκατεστημένες εφαρμογές κάμερας, είναι διαθέσιμο ένα μεγάλο εύρος επιπλέον εφαρμογών όπως οι Wikitude Places, Evernote, VI Sports και άλλες. Απλώς πηγαίνετε στο σκόπευτρο της κάμερας σας, και κάντε κλικ στο “+Apps” για να δείτε όλες τις τελευταίες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για τη συσκευή.

Το υψηλότερο επίπεδο προστασίας από το νερό

Ο σχεδιασμός του Android smartphone Xperia Z2 τοποθετεί τον χρήστη στο επίκεντρο, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Sony στη δημιουργία premium συσκευών.

Εξελίσσοντας το εντυπωσιακό OmniBalance design και τοποθετώντας τις γυάλινες επιφάνειες σε ένα ενιαίο, συμπαγές πλαίσιο αλουμινίου με λεία άκρα, το Xperia Z2 προσφέρει μια λεπτότερη και πιο άνετη αίσθηση, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο (IP55 & IP58) και συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Το ειδικό κουμπί λήψης σας επιτρέπει να τραβάτε εικόνες όπου και αν βρίσκεστε – μέσα και έξω από το νερό. Επίσης, η εντυπωσιακή συμμετρική οθόνη 5.2 ιντσών, παρέχει μια απόλυτα φυσική αίσθηση όταν κρατάτε τη συσκευή στο χέρι σας.

Ζωντανή εμπειρία προβολής με φωτεινές και ζωηρές λεπτομέρειες

Η οθόνη του Xperia Z2 έχει βασιστεί στις τελευταίες τεχνολογίες BRAVIA TV, βελτιστοποιημένες για κινητές συσκευές, για να απολαμβάνετε ψυχαγωγικό περιεχόμενο με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ολοζώντανα χρώματα. Η οθόνη 5.2” Full HD TRILUMINOS™ display for mobile με Live Colour LED παρέχει το μεγαλύτερο εύρος πλούσιων φυσικών χρωμάτων και εξαιρετικά ευκρινή εικόνα για μια εμπειρία θέασης όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Τα φυσικά χρώματα που πλησιάζουν την πραγματική ζωή είναι δύσκολο να αναπαραχθούν σε μια οθόνη. Η TRILUMINOS Display for mobile χάρη στην τελευταία τεχνολογία Live Colour LED χρησιμοποιεί κόκκινο και πράσινο φώσφορο με μπλε LED και προσαρμοσμένα φίλτρα χρώματος για να παράγει ένα πιο διαυγή και ομοιόμορφο φωτισμό. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια χρώματα στην οθόνη για όλες τις λειτουργίες του smartphone σας χωρίς τον κίνδυνο κορεσμού.

Το X-Reality for mobile, η έξυπνη τεχνολογία super resolution της Sony, αναλύει κάθε εικόνα και βελτιστοποιεί τα χρώματα, την ευκρίνεια και την αντίθεση, μειώνοντας παράλληλα το θόρυβο. Η λειτουργία super resolution αναπαράγει κάθε pixel που λείπει και προσφέρει εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Με τον ενσωματωμένο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 με 2.3 GHz quad-core Krait CPUs και 4G LTE, το Xperia Z2 προσφέρει ταχύτατες επιδόσεις εφαρμογών και ψυχαγωγικού περιεχομένου, χωρίς διακοπές. Ο Snapdragon 801 περιλαμβάνει και την Adreno™ 330 GPU για πλούσια γραφικά και gaming και dual ISP για μια συνεπή εμπειρία θέασης, λήψης φωτογραφιών και βίντεο.

Το Xperia Z2 περιλαμβάνει μια μεγάλη μπαταρία 3200 mAh που προσφέρει την καλύτερη απόδοση μπαταρίας στην κατηγορία της. Επίσης, η λειτουργία Battery STAMINA Mode σας βοηθά να παραμένετε συνδεδεμένοι περισσότερο, απενεργοποιώντας αυτόματα λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε για εξοικονόμηση ενέργειας. Όλες οι λειτουργίες επανεκκινούν αυτόματα τη στιγμή που ενεργοποιείτε την οθόνη της συσκευής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.