XBLOG logo @2x

Sony SmartBand, Κυκλοφορεί τον Μάρτιο [MWC 2014]

Η Sony Mobile ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2014 την κυκλοφορία του SmartBand και της εφαρμογής Lifelog από το Μάρτιο 2014.

«Στην CES 2014 παρουσιάσαμε την εμπειρία SmartWear ως αντιπροσωπευτική της κίνησης και του συναισθήματος – κινηθείτε και αισθανθείτε», είπε ο Kunimasa Suzuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Mobile Communications. «Πλέον μπορούμε να αποκαλύψουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, με την κυκλοφορία των πρώτων μας προϊόντων στην αγορά, αυτή την Άνοιξη: το SmartBand και ο καινοτόμος πυρήνας του εκτείνονται πέρα από την παρακολούθηση της καθημερινής άσκησης για να φέρουν έντονες και διασκεδαστικές εμπειρίες στη ζωή των χρηστών. Η ψυχαγωγία είναι μέρος του ήθους της Sony, είναι η κουλτούρα μας».

Το SmartWear είναι μια νέα εμπειρία για το χρήστη, η οποία κάνει πιο διασκεδαστική τη ζωή του. Έχει χτιστεί πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες – το “Lifelogging”, το “Wearing Smart” και τα “Life tools”.

Εφαρμογή Lifelog

Η καινοτόμα εφαρμογή Lifelog της Sony βρίσκεται στον πυρήνα της εμπειρίας SmartWear, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το παρελθόν σας, να απολαύσετε το παρόν σας να εμπνευστείτε για το μέλλον σας. Σε συνδυασμό με το SmartBand, η εφαρμογή Android σας επιτρέπει να καταγράψετε χωρίς κόπο λεπτομέρειες από τη ζωή και την ψυχαγωγία σας – μέρη που επισκεφθήκατε, μουσική που ακούσατε, παιχνίδια που παίξατε, βιβλία που διαβάσατε – και τις παρουσιάζει σε ένα όμορφο και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

Δείτε πόσο δραστήριοι ήσαστε, που πήγατε, τι φωτογραφίες τραβήξατε και πώς επικοινωνήσατε με τον κόσμο. Το Lifelog θα σας βοηθήσει να καθορίσετε στόχους δραστηριότητας, να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας και θα σας παρέχει χρήσιμα δεδομένα για τις μελλοντικές σας αποφάσεις.

Η σύνδεση με το SmartBand και τον πυρήνα του είναι εύκολη: αντιστοίχιση με ένα άγγιγμα μέσω NFC ή Bluetooth και είσοδος με λογαριασμό του Sony Entertainment Network.

Ευέλικτο στυλ

Ο πυρήνας του SmartBand είναι μια συσκευή που φοριέται όλο το 24ωρο, πλήρως αδιάβροχη (IP582) παρά την εκτεθειμένη θύρα Micro-USB. Είναι ελαφρύ και διακριτικό και χάρη στην ανεξάρτητη κεντρική μονάδα μπορείτε να το φοράτε όπως θέλετε ή απλώς να το έχετε μαζί σας, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.

Η συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα, ωστόσο σύντομα μετά την κυκλοφορία θα γίνει διαθέσιμη μια ποικιλία ζωηρών χρωμάτων συμπεριλαμβανομένης και μιας ειδική περιορισμένης έκδοσης για τον εορτασμό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου FIFA 2014 .

Life tools

Η φορετή τεχνολογία του SmartBand SWR10 επικοινωνεί με την εφαρμογή Lifelog και το Android smartphone σας μέσω Bluetooth και NFC. Όταν είστε εκτός εμβέλειας (έως 10 μέτρα) του smartphone θα ειδοποιήστε από μια αυτόματη δόνηση. Το SmartBand θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τον κύκλο του ύπνου σας και να ξυπνάτε την ώρα που επιθυμείτε. Ειδοποιήσεις δόνησης θα σας ενημερώνουν και για όλες τις νέες κλήσεις, μηνύματα, likes και tweets.

Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σας τηλεχειριστήριο της εφαρμογής WALKMAN για έναρξη, παύση και παράλειψη κομματιών.

Ανοικτό οικοσύστημα λογισμικού και υλισμικού

Η εμπειρία SmartWear έχει οικοδομηθεί σε ανοικτές αρχές και η Sony συνεργάζεται με ένα πλήθος δημιουργών από τους χώρους της μόδας, του σχεδιασμού και του προγραμματισμού για να διευρύνει το φάσμα των εμπειριών και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή – Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Το SmartBand SWR10 και η εφαρμογή Lifelog θα γίνουν διαθέσιμα παγκοσμίως από το Μάρτιο 2014.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.