XBLOG logo @2x

Lenovo: Παρουσίασε το νέο YOGA Tablet 10 HD+ [MWC 2014]

Η Lenovo ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2014 το νέο YOGA Tablet 10 HD+, μία multimode Android συσκευή που απογειώνει το πρωτότυπο Yoga Tablet της Lenovo χαρίζοντας στους χρήστες του, την απόλυτη mobile εμπειρία.

Το YOGA Tablet 10 HD+ τελειοποιεί το μοναδικό design του tablet με τις λειτουργίες Hold, Tilt και Stand εμπλουτίζοντάς το με τις καλύτερες τεχνολογίες όπως μία οθόνη Full HD, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κάμερα ακριβείας υψηλής ανάλυσης ενώ διατηρεί την μπαταρία διάρκεια ζωής 18 ωρών.

Νέα Χαρακτηριστικά

Ενώ το πρωτότυπο YOGA Tablet έφερε την επανάσταση στο σχεδιασμό των tablet, το YOGA Tablet 10 HD+ τελειοποιεί αυτό το αρχικό μοντέλο για multimode tablets με νέα εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, οι καταναλωτές θα παρατηρήσουν πώς η 20/20 Vision οθόνη του κάνει τα γραφικά να φαίνονται πραγματικά ολοζώντανα, καθώς πλαισιώνονται από το ελκυστικό ασημί σώμα. Οι φωτογραφίες και οι ταινίες φαίνονται κρυστάλλινα καθαρές και ζωντανές, χάρις στην Full HD 1920×1200ανάλυση, ενώ χάρη στο νέο Smart Display το tablet προσαρμόζει αυτόματα τις εικόνες και το κείμενο στην οθόνη ανάλογα με το φωτισμό, καθιστώντας το φιλικό για τα μάτια των χρηστών σε όλες τις λειτουργίες.

Κατασκευασμένο για πρόσβαση στα multimedia από το δρόμο, οι εφαρμογές και τα αρχεία φορτώνουν γρήγορα χάρη στο νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 400 με quad core CPU και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Το Tablet 10 HD+ με λειτουργικό Android 4.3, διαθέτει πλούσια Dolby ακουστική multitouch 10 σημείων, μια μικροθύρα USB καθώς και ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο. Είναι εξοπλισμένο με μία νέα υψηλής ευκρίνειας κάμερα 8ΜΡ στο πίσω μέρος προκειμένου να αιχμαλωτίζει ακόμη πιο καθαρές εικόνες, ιδανική για να φωτογραφίζετε τους φίλους σας, την οικογένειας σας και άλλες πολύτιμες στιγμές.

Τρεις Λειτουργίες σε ένα Tablet

Το YOGA Tablet 10 HD+ διατηρεί το χαρακτηριστικό σχεδιασμό που αγάπησαν οι χρήστες στο πρωτότυπο YOGA Tablet 10, έχοντας ακόμη περισσότερα πολύτιμα χαρακτηριστικά. Οι τρεις λειτουργίες του tablet – Hold, Tilt και Stand – συνεχίζουν να δίνουν στους χρήστες επιλογές για να χρησιμοποιούν το tablet σχεδόν σε κάθε περίσταση. Η μοναδική κυλινδρική μπαταρία του tablet τους επιτρέπει να το κρατούν για ανάγνωση ή σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ή να το τοποθετήσουν στη λειτουργία Tilt για καλύτερη οπτική γωνία. Επίσης μπορούν να ανοίξουν το νέο και βελτιωμένο στήριγμα που επεκτείνεται από την κυλινδρική μπαταρία του tablet και να το τοποθετήσει στη λειτουργία Stand. Η λειτουργία Stand παρέχει ένα πιο σταθερό τρόπο για την απόλαυση ταινιών και φωτογραφιών ενώ μπορεί να σταθεί όρθιο μεταξύ 30 και 80 μοιρών.

Ακόμα περισσότερες επιλογές με τις Εφαρμογές«DOit»

Οι τρεις DOit εφαρμογές της Lenovo κάνουν την ανταλλαγή, τον συγχρονισμό και την προστασία δεδομένων στο YOGA Tablet 10 HD+ απλή υπόθεση.

Με την εφαρμογή «SHAREit», οι χρήστες μπορούν αμέσως να μοιραστούν φωτογραφίες, βίντεο, μουσικά αρχεία, έγγραφα, επαφές ακόμα και εφαρμογές με έως και πέντε συσκευές, χωρίς σύνδεση στο Internet. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν ασύρματα πληροφορίες ή ακόμη και την ίδια την εφαρμογή μεταξύ συσκευών μέχρι και 40 φορές γρηγορότερα από ότι μέσω Bluetooth.

Το «SECUREit» βελτιστοποιεί και προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών μέσω του μενού των εργαλείων προστασίας δεδομένων που διαθέτει. Με ένα μόνο άγγιγμα, προστατεύει από ιούς, spam και κακόβουλο λογισμικό, ενώ σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, η αντικλεπτική προστασία το κλειδώνει. Το «SECUREit» δρα σαν φρουρός της ιδιωτικότητας προστατεύει από την πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών και επιπλέον, κάνει το tablet να λειτουργεί γρηγορότερα λαμβάνοντας δράσεις όπως το κλείσιμο περιττών εφαρμογών στο υπόβαθρο.

Το «SYNCit» εξυπηρετεί σαν μια προσωπική backup βοήθεια με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών, των μηνυμάτων και των αρχείων κλήσεων μέσα στο cloud. Οι χρήστες μπορούν να επαναφέρουν το περιεχόμενο στο tablet τους ή κάποια άλλη Android συσκευή.

Η «SNAPit» Camera δίνει στους χρήστες πρωτοφανή ευελιξία για λήψεις σε συγκεκριμένες λειτουργίες αλλά και για λήψεις με ευρεία οπτική γωνία, χαμηλό φωτισμό και άλλα. Επίσης προσφέρει ειδικά φίλτρα και εφέ. Οι χρήστες μπορούν μετά να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες μέσα στην εφαρμογή: Μπορούν να μετακινήσουν ανεπιθύμητα αντικείμενα και να δημιουργήσουν αστεία, animated GIF αρχεία

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.