XBLOG logo @2x

Νέες Ταινίες: Prisoners, Το Παρελθόν, Επικίνδυνη οικογένεια, Luton

Πραγματικά πλούσια η νέα κινηματογραφική εβδομάδα δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο με επιλογές για όλα τα γούστα.

Κωμωδίες, δράματα, αστυνομικά θρίλερ σας προσκαλούν στις σκοτεινές αίθουσες.

Prisoners

Ένα καθηλωτικό, ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ από τον Denis Villeneuve, με τους Hugh Jackman και Jake Gyllenhaal, στις καλύτερες, ίσως, ερμηνείες τους. Όταν δύο μικρά παιδιά εξαφανίζονται, οι οικογένειες τους στρέφονται στην αστυνομία.

Οι αμφιβολίες για την αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα των αρχών θα τους οδηγήσουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να συλλάβουν τον κυρίως ύποπτο.

Το Παρελθόν

Από τον σκηνοθέτη του αριστουργήματος «Ένας Χωρισμός», Asghar Farhadi, έρχεται ένα δυνατό οικογενειακό δράμα με πρωταγωνίστρια την Bérénice Bejo, που κέρδισε τη διεθνή προσοχή με την περσινή της υποψηφιότητα στα Όσκαρ για το «The Artist». Όταν ο πρώην σύζυγος φτάνει από το Ιράν στη Γαλλία για το διαζύγιό του, ανακαλύπτει τη νέα σχέση της συζύγου του.

Μυστικά από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και η τους αναστατώνεται για πάντα.

Επικίνδυνη οικογένεια

Σύμπραξη του σκηνοθέτη Luc Besson και σεναριογράφου των Sopranos, Michael Caleo, σε μια μαύρη κωμωδία που δεν αποδίδει, ωστόσο, τα αναμενόμενα. Ο Robert De Niro και η Michelle Pfeiffer υποδύονται ένα ζευγάρι μαφιόζων που μπαίνουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και μαζί με την οικογένεια τους μετακομίζουν στη Νορμανδία.

Ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, οι παλιοί εχθροί δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει τους ανοιχτούς τους λογαριασμούς.

Luton

Η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του Μιχάλη Κωνσταντάτου πραγματεύεται τα αδιέξοδα στα οποία περιέρχονται τρεις εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες στην Αθήνα του σήμερα. Μινιμαλιστική αισθητική και ενδιαφέρουσες ερμηνείες σε μια ακόμα ταινία που δίνει πνοή στον ελληνικό σινεμά.

Το Luton συμμετείχε στο San Sebastian film festival και ήταν υποψήφιο στο φεστιβάλ ταινιών του Λονδίνου.

Εγώ, ο Απαισιότατος

Μια από τις πιο τρυφερές και ξεκαρδιστικές κωμωδίες της επανέρχεται για το μικρό και ενήλικο κοινό.

Ο Gru, τα κορίτσια και τα ξεκαρδιστικά Minions έρχονται στις οθόνες σας και σε 3D εκδοχή.

Ο Τελευταίος Εξορκισμός 2

Ένα κλασικό θρίλερ που παίζει με το μεταφυσικό, τα δαιμόνια και τις ψυχώσεις.

Αποτελεί την συνέχεια του αρκετά καλού «The Last Exorcism», όμως εκτός από τρομακτικό είναι και προβλέψιμο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.